Válasz: Társalgás
Sikerült feltenni a tortáról a képet,nem tudom mi a gond a gépemmel.de lényeg sikerült.
|
A korábban megszűnt SG fórum folytatása, indult 2016.09.01-től. |
Nem léptél be. Kérlek, lépj be vagy regisztrálj.
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Társalgás
Lapok Previous 1 … 1,244 1,245 1,246 1,247 1,248 … 2,609 Next
Válasz írásához belépek vagy regisztrálok
Sikerült feltenni a tortáról a képet,nem tudom mi a gond a gépemmel.de lényeg sikerült.
Ilona!
Nálunk nem volt ma hőség, de nem is fáztunk, kb. 22 fok körül volt csak. Azért délután a málnát lecsipegette Gábor, most eső után szép nagy szemek lettek. De már kevés van. Ja és szépen érik a fekete ribizli is, abból én is kaptam be pár szemet... sokat persze nem merek enni, hiszen magos gyümölcs... azzal már vigyáznom kell sajnos...
A füvet itt is le kellene már vágni újra, ha nem esne az eső, akkor a hétvégére ezt is megcsináljuk majd. Igen, nekem is kihajtott mind a kettő leanderem, majd holnap lefotózom... bár elég kicsikék még... meg nem is értem rá rendbe rakni a környékét sem... most más feladatok vannak kint, rangsorolni kell a fontosságot a munkákban...
Hú de jó lehetett márt odakint fürödni, jól felfrissülhettetek!
Lia!
Én is csak most jutottam ide újra a géphez. A nagy fiam is megjött már, elosztottam a sütiket. A rétessel kezdtem, aztán a keksztekercset is felvágtam.. na bevallom, hogy én is ettem 2 kis szeletet, és tejszínhabbal, mert annyira megkívántam a fiúktól... ez most is nagyon finom lett. ![]()
Húúúú de jó, hogy fel tudtad rakni a tortáról a képeket! Csoda klassz lett! Nagyon nagyon tetszik! Fantasztikus szuper lett a díszítése!
.. Ugye Zsombor nagyon megölelt érte! 
Mos már el is köszönök mára. További kellemes estét, és nagyon jó pihenést! 
Nyugodalmas jó éjszakát kívánok Mindenkinek! 

Jó reggelt! Mindenkinek szép napot kívánok mára is! 
Ma még itt lesz a fiam, de délután már valamikor hazautazik Pestre, mert holnaptól mennie kell már dolgozni a dolgozójába, már nem otthonról fog dolgozni... Neki eddig tartott a home office...
Megígértem, hogy ma még sütök egy nagy tepsi túrós batyut, most pakoltam be a kenyérsütő gépembe, had dagassza be... aztán délre finom friss batyuk is lesznek. majd
... Ma hagymakrémleves lesz még és rakott krumpli ebédre. A salátánk felmagzott a sok meleg miatt, inkább uborkasalátát csinálok mellé, a férjem hoz majd a zöldségesből, megígérte...
A kávénkat már meg is főzte, mint általában minden reggel. Akkor ihatunk is.

Ide is hozom későbbre:

Kukucs... 
Kint is tudtunk dolgozni délelőtt, ma szerencsére nem volt eddig eső...
Túl vagyunk az ebéden. A túrós batyuk is finomak lett, ezt nagyon szereti itthon mindenki. A tölteléket egy kicsit elsokalltam, mert vettem elő tojásfehérjét is hozzá... de megoldottam, mert öntöttem a túrós masszába zabpelyhet, és + 2 db tojást, pici olajat is cseppentettem be és egy kicsi szódabikarbónát is. Azokból csak 6 db lett, de elosztottam. ![]()
Itt a kóstoló:

Ma mosás is volt, de csak a teraszra teregettem ki a ruhákat.. még ott vannak, de szépen száradtak is eddig... Most pedig pihenő szigorúan! 
Sziasztok!

Margitka!
Tudtam, mikor kell benéznem! Mennyi sok finomság! Nagyon jól néznek ki a bukták! Már érik a ribizli is! Jaj de fincsi, nagyon szeretem.
Itt délutánra csepergett egy kicsi, de meleg van. Délelőtt Miskolcra mentünk, ajándékot néztünk ki de nem volt. Ha hétvégén itt lesznek Leventeék, akkor beszaladunk szétnézni. A gyerekkel mentünk de egyikünknek kint kellett lenni, mert velünk nem jöhetett be. Így ez a korlátozás nem jó!
Volt ebédünk tegnapról, leves és lencsefőzeléket csináltam kolbásszal. Ezt elfelejtettem megírni tegnap.
Lia!
Gyönyörű lett a torta! Gondolom, volt nagy öröm mikor meglátta az unokád! Ügyes vagy nagyon! Itt már 27.8 is volt a víz, sokat jelent hogy lépésgátló hungarocellt tettünk alá! Majd felmelegszik ott is hamar.
Szia Ilona!
Imádom a levendulát, jó nagy kosárral telit hoztál! Már itt is teljesen ki vannak nyílva a virágok, talán már holnap szedek is belőle a szobákba, ezt mindig szoktam. ![]()
Nálunk is csak délután volt egy kis eső-csepergés, de már süt a nap újra. Ennek most örülök, mert most indult haza a Gábor fiam Pestre. A férjem ki is vitte a kocsival a vonathoz, hogy ne kelljen sokáig cipekednie... mert ugye most is felpakoltam amivel tudtam... Pesten meg ugye csak leszáll a vonatról aztán átszáll a metróra, és amikor otthon leszáll, csak 3 percet kell gyalogolnia, és már a háznál is van.
Na igen most a korlátozás a vásárlásoknál zavaró, főleg, ha gyerekkel mentetek... 
Az ebédetek most is nagyon finom volt. ![]()
Mi az ebédet követő pihenés után kimentünk 3-an, és szedtünk még meggyet... ügyesek voltunk, alig, hogy végeztünk, jött az eső...
Én még a meggy magozásával vagyok lefoglalva, csak kicsit abbahagytam, míg itt volt a fiam, de megyek is folytatom, mert jó érett, és végezni szeretnék minél előbb vele.
Na majd jövök pihenni. ![]()
Tudtam én mikor kell jönni,megint micsoda finomság vár,és így nem is hízok. ![]()
Margitka.
Itt délután akkora eső volt az autó ablaktörlője nem győzte törölni.Remélem a fiad szerencsésen hazaért.
Itt is érik a cseresznye,finom,de az esőtől van ami megreped,de úgy is csak esszük,nincs sok.
Ilona.
Jó meleg már nálatok a víz,lehet a miénk mélyebb,több víz van benne,azért melegszik behezebben.
Lia!
Hihi, én sem magam miatt sütök, csak mindenből óvatosan kóstolok. ![]()
Gábor negyed 6 előtt hazaért... de írta a Skypen, hogy sajnos a metrótól ömlött az eső... a 3 perces út alatt, míg gyalogolt hazáig, rendesen átázott... A nagy fiam pedig fél 7 előtt ért haza, de már szaladt hazáig, látva a sötét felhőket, épp beért a házba, 1 perc sem telt el, és már itt is szakad az eső... azóta is.... azért ez már igazán sok. 
Most már elköszönni jöttem... További kellemes estét, és nagyon jó pihenést! 
Nyugodalmas jó éjszakát kívánok Mindenkinek! 

Kellemes napot kívánok mára is! 
Sokáig esett tegnap még este is az eső. Nagyon átázott a föld... Sóhajtoztunk az eső után, de most már jó lenne, ha abbamaradna egy időre, mert nem is lehet a kertben már mozogni, nagyon felázott, sáros, és kezd elegem lenni ebből...
Ma ha nem esne, akkor itt a ház körül a fűnyírást jó lenne megcsinálni.. de egyelőre vizes a fű is még nagyon...
Pedig ma még főzni sem kell, mindenből van bőven... Azért akad idebent is tennivaló.... Varrogatni, vasalni és takarítani is kell.. tehát unatkozni nem fogunk ma sem.
Sajnos mára is esős, zivataros felhőszakadásos időt jeleznek, most emlegették a tévében is épp... ![]()
A kávénk már elkészült. Akkor meg is isszuk most már!
Na és hozok későbbre is, mert naponta a 2 kell:

Lia!
Ha lenne időd benézni ma, akkor továbbítsad a jó kívánságaimat Levi unokádnak!
Sok szeretettel köszöntelek névnapodon! Legyen nagyon szép és vidám a mai napod!!! 

Lapok Previous 1 … 1,244 1,245 1,246 1,247 1,248 … 2,609 Next
Válasz írásához belépek vagy regisztrálok
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Társalgás