Válasz: Társalgás
Sziasztok! Mindenkinek szép napot kívánok mára is!
Ilona!
Látom, még este benéztél! Na az a csepp eső, semmit sem jelentett, mert utána erős napsütés lett, semmi nyoma nem maradt. Ha szedem majd holnap az epert, mert ma hagyom érni a félig éretteket.... akkor eszembe juttok Ti is. Látod a rigók nem tudják, hogy ez ami tulajdonunk, amit elérnek, és szeretnek, azt bizony megcsipkedik... Már a meggyfa tetején is garázdálkodnak sajnos! Ha csak a tetejét szednék, nem zavarna, azt úgysem érjük el még létráról sem, de láttam, hogy lejjebb is csipkedték már az éretteket.
Most már mi mindig nyitott ablaknál alszunk. Azért nem ébredtem fel olyan sokszor, de végigaludni nem tudtam az éjszakát...
Viszont reggel mindig megébredünk a szokásos fél 6-os időben... A nagy fiam is már a fürdőben mozgolódott, mikor megébredtem... de úgyis ehhez vagyunk hozzászokva..
A kávénk is elkészült ahogy mindig. Én csak picit később iszom meg, mert előbb idekanyarodtam a géphez, de már itt gőzölög mellettem.
Ma palóclevest főzök és délre van tojásos nokedli, csak salátát kell frisset készíteni, azt ráérek 11 óra után kiszedni akertből majd... Délután pedig sütöm az édeset...
Akkor itt a pótlás kávé: