Szia Margitka!
Nagyon jó hangulatban volt a gyerek,mikor beszéltem vele. Szerintem nem izgult. Már alig várta, hogy így beszéljen a tanítónénivel. Azért hiányzik a gyereknek az iskola, felnőtt is, meg az osztálytársak is.
Észre vehető, hogy nem lát bennünket, csak beszélünk, már nem elég Neki. Ez a bezártság! Megbeszéltük, hogy többször skyp-ni fogunk, ha kell csak vele. Már elég unalmas, ha még sok a feladat is összezárva a szülőkkel. Testvérrel jobb mert el tudnak bohóckodni egy kicsit. Így is egész nap az anyja vele van, ha nem tanulnak akkor társasjátékoznak stb. de a társaság kellene, de nem tudunk mit tenni! Nehéz helyzet, csak kibírjuk valahogy! Fő hogy senki ne legyen beteg!
Tegnap is mikor felhívott, szerintem nagyon akart látni bennünket, ezzel foglalta el magát. Hát nem is tudtunk aludni az éjszaka, ezt beszéltük a férjemmel! Különösen én ezzel foglalkoztam és nehezen ment az alvás! Azért a könny is kijött! De jó volt délelőtt mikor hallottam a boldog hangját.
Kint voltunk ebéd után az udvaron mert nagyon jó az idő. A szél fúj, de védett helyen voltunk, ahol jól sütött a nap is!
Ezek maszek boltok, hogy talpon maradjanak, ezért vállalták a kiszállítást is. Nagyon lecsökkent a vásárlásuk, kevesen mennek, ezért találták ki, hogy inkább házhoz viszik a megrendelést! Így elég sok vásárlók lettek, jó ötlet. Időseknek meg pláne nem kell kimozdulni!
Lehet, hogy hozzá fogok fogni a maszk gyártásához, de most nincs kedvem. Keresni kell anyagot, ami jó hozzá!