Sziasztok!
Sok volt az elintézni való ma is... Most van időm csak ideülni, fáradt vagyok, de már írok...
Lia!
Nekem ma is dolgozott a mosógép, kiteregettem a teraszra, amikor már nem volt mínusz fok, aztán 4 óra után behoztam a ruhákat... Reggel korán megfőztem tojásos, köménymagos rántott levest és töltött paprikát... Aztán volt elintézni való, Érden is jártunk. Délután pedig újra egy nagy adag sajtos tallért sütöttünk, meg ismét 3 rúd kókuszos keksztekercset, mert megígértem... Te is finomat főztél.
Remélem, hogy a holnapi napod jobb lesz, csak nem mennek szilveszter napján már annyian... 
Ancsa!
Anyukádnál ez a "nem emlékezés" úgy látom, hogy elég korán elkezdődött... Poci talán sokat evett, hogy hányt? ... de ha rendben van, akkor megnyugodhatsz.
Igazán aranyos vagy, hogy kezedbe vetted a fórumot, pedig most nem is kértelek még meg rá! 
Ahogy olvastalak, látom, hogy ügyesen elkészülsz mindennel Te is.... Most is mint mindig!
Csatlakozom hozzátok, elköszönök, most már fürdés és pihenés... További kellemes estét, és nagyon jó pihenést! 
Nyugodalmas jó éjszakát kívánok Mindenkinek!