Válasz: Társalgás
Most már én elköszönök mára. További kellemes estét, és nagyon jó pihenést! 
Nyugodalmas jó éjszakát kívánok Mindenkinek! 
|
A korábban megszűnt SG fórum folytatása, indult 2016.09.01-től. |
Nem léptél be. Kérlek, lépj be vagy regisztrálj.
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Társalgás
Lapok Previous 1 … 1,102 1,103 1,104 1,105 1,106 … 2,608 Next
Válasz írásához belépek vagy regisztrálok
Most már én elköszönök mára. További kellemes estét, és nagyon jó pihenést! 
Szia Margitka!
Már jöhettem volna előbb, de már ehető a kocsonya és bizony ettünk egy-egy tányérral! Annyira jól esett, remélem fogunk tudni majd aludni tőle. Kicsit nekem csípős lett, mert úgy szeretjük, a férjemnek pont jó.
Hoztam ide is reggelre belőle!
Most már én is elköszönök, további szép estét kívánok Mindenkinek!

Jó reggelt mindenkinek!
A szokásos egyszeri ébredéssel aludtam ma éjjel is...aztán már kávézom..
Változott a mai program,este későn értesitett a munkaadóm,hogy az egész családja megbetegedett,megfáztak és elhalasztjuk a jövő hétre,nehogy már elkapjam én is!Ez jó is ,meg rossz is mert nekem kiesés,de még mindig jobb mintha elkapnám az influenzát!
Igy a jövő hetem zsúfoltabb lesz,de nem gond ,megoldom...
Viszont igy megyek reggel anyuhoz és délelőtt van időm elintézni a számlákat és találkozni az ismerősömmel a tyúkica ügyében!talán hamarabb hazaérek ,ishlert sütni...
Margitka!
ez valami régi tipusú bojler,rá van kötve a hálózatra,nem automata,mindig be kell kapcsolni megmelegszik a viz benne és annyi...nem használja minden nap,csak egyszer egy héten,mert van átfolyós csapja, amin folyik meleg viz,de egyszer egy héten megtölti a kádat és úgy fürdik,ezt igy szokta meg,ehhez ragaszkodik,ahhoz meg kell a 100 literes bojler.
Ilona!
Kaphatnék én is a kocsonyából?Én nem főzök mert egyedül magamnak nem éri meg,nincs is hol tartani...annyit nem eszek meg...keveset meg nem tudok főzni.
Na ,akkor ennyi...majd jövök valamikor..addig is szép napot mindenkinek!
Sziasztok!
Jó reggelt! Mindenkinek szép napot kívánok én is! 
Ancsa!
Köszi a kávét! Nagyon hangulatos színekkel hoztad a ami képen!
Sajnos mi éjszaka megint sokszor fent voltunk, de majdnem 6 óráig elaludtunk az utolsó megébredés után, így nem is érezzük fáradtnak magunkat.
Rendes ez a munkaadód, mert jobb így, hogy nem találkozol a betegekkel.. Akkor lehet most igyekezni a teendőkkel.Hajrá!
Aha, így már értem ez a bojlerdolgot. Ha ezt szokta meg anyukád, maradjon is így. ![]()
Közben elkészült a mi kávénk is. Én is megiszom.
Aztán kezdődhet a mai nap is...
Sziasztok!
Mindenkinek szép napot kívánok!
Margitka! Gondoltam, hogy siettél reggel! Nem vetted észre este hoztam kocsonyát.Ma reggel is azt ettünk, jaj de finom volt.
Én ma takarítok, mivel nem kell főzni, aztán diót darálok. A Pennybe is el akarunk szaladni, jó árban van franciasaláta, 1 kg 299 Ft. Megveszem előre, mert nem lehet majd később kapni, aztán már nem szeretnék Miskolcra menni.
Ancsa! De szívesen adnék belőle! Én mindig ennyit főzök, most egy tányérral kevesebb is lett, 14 szokott lenni.
Rendesek hogy szóltak, így kevesebb az esélye a megbetegedésnek! Nem is hiányzik most senkinek a betegség!
Szia Ilona!
De hangulatos képpel jöttél! ![]()
Bizony rohanásból áll az életünk... Bocsi! ...Valóban nem láttam a kocsonyás képet. Pedig de nagyon guszta! Egyet szívesen leemelnék az asztalról!
Reggel óta csak most jutottam ide a géphez. Na és megszoktam, hogy reggel előttem csak Ancsa szokott írni, és ezért is nem néztem vissza... Azért majd máskor figyelmesebb leszek.
Én ma délelőtt megfőztem. A csicseriborsóleves után császármorzsát készítettem... Közben a mosógépem kimosta az alsó szintről leszedett függönyöket. Már az étkezőbe és a nappaliba is felraktam. Ja a főzés után ma is el kellett menni az OBI-ba, mert kevés lett a pár dolog,ami még kell az emeleten... ma ott fogunk délután már dolgozni.
Meg volt az ebéd utáni pihenőnk is, most már megyek segíteni, a férjem megint megelőzött...
Majd jövök megint pihenni... ha lehet.

Halihó,megjöttem!
fúúú,zsúúfolt nap volt...
Először is nyitásra mentem fizetni a számlákat,szerencsém is volt egy ember állt előttem,az is épp végzett...hamar fizettem,aztán mentem anyuhoz,már kinn álldogált az utcán..szörnyű..évek óta ezt csinálja...fogtam felnyaláboltam és elvittem vásárolni,majd jól elfáradt mire hazaértünk,nekiálltam ,behordtam egy csomó fát,felsöpörtem mindenhol és fel is mostam az egész lakást,meg letörölgettem,majd berakodtam a mosógépbe...aztán kidobáltam egy csomó rothadt meg romlott dolgot,tárgyaltam a szomszéddal,aki be akarja vezetni a gázt és kell a szomszédok beleegyezése...közben rámtelefonáltak,a tyúk ügyében,úgyhogy rohantam is tovább...találkoztam megkaptam a tyúkot..jöttem haza,szétdaraboltam,odaraktam az aprólékból paprikást főztem,zúza,lábak,sziv,máj,nyak..meg tele volt apró tojásokkal is...megpucoltam egy csomó zöldséget,amit megint felhalmozott anyu...beraktam zacskóba a hűtőbe...majs krumplit is pucoltam a paprikáshoz,odatettem főni.A végén kinyújtottam,szaggattam és kisütöttem három tepsi ishler karikát,most vacsizok...elfáradtam..
Szia Ancsa!
De szépséges ünnepváró gyertyás képet hoztál! Nagyon tetszik! Köszi! 
Ahogy olvastalak, látom, hogy Te is kitettél megint magadért. Én is beindítottam még délután a mosógépet, most a sötétítő függönyöket és törülközőket mostam ki. Közben az étkezőben az ablakokat is megtisztítottam. Már a sötétítőket az előbb a férjemmel fel is tettük az étkezőben a helyére a frissen mosott fényáteresztő függönyök elé. Olyan jó illat lett! Ja és a 3 hosszút is, ami az előtérbe az ajtó helyett van használva, szépen illatozik az is! 
Már jó éhesek is lettünk, az előbb meguzsonnáztunk. Most már úgy érezzük, hogy mára megérkezett a pihenés ideje. ![]()
Elköszönni jöttem... További kellemes estét, és nagyon jó pihenést! 

Jó reggelt!
A szokásos egyszer megébredtem,éjfél után,de aztán aludtam reggelig...ez a szorongás a gyomromban már sosem fog elmúlni?Azóta érzem mióta apu megbetegedett,azóta minden éjjel megébredek rá...Aztán nyugtatgatom magam,hogy minden rendben,nincs miért szorongjak...aztán eszembe jut,hogy dehogy nincs,ott van anyu,meg ez a dolog,meg az a dolog...fú,nagyon rossz...úgy érzem állandóan rengeteg felelősség van rajtam,mióta apu meghalt... ![]()
Na de most kávé,aztán munka...lefoglalja az agyam...ma valami levest is akarok főzni,hétvége jön,és a csirkepöri is elfogy,amit tegnap főztem..úgyhogy kell második is...lesz min gondolkodjak munka közben! ![]()
Szép napot!
Sziasztok!
Jó reggelt! Mindenkinek szép napot kívánok én is! 
Ancsa!
Köszi a kávét!
... A képen lévő szöveg bizony elgondolkodtató.. van benne valami igazság...
Az éjszakánk hasonló volt. Aztán reggel a szokásos időben, fél 6-kor ébredtünk... Pörög az agyunk folyamatosan, hogy mi a következő tennivaló.... Nekem mára van bőven leves, és császármorzsa is maradt... de tegnap megvettük a 10 darab kiflit... abból még egy sós rakott kiflit összedobok majd délre...
De a férjem már megitta a kávét, és felment az emeletre, ma ott dolgozunk főleg...
Megiszom én is a kávémat, aztán kezdődhet a nap. 
Ma péntek 13. van... Én azért is kívánok
Mindenkinek 
Kukucs... 
Na ma is túl vagyunk az ebéden finomra sikerült most is a rakott kifli sósan. 
Még ebéd előtt elkészültem 3 hosszú kókuszos keksztekerccsel is, amit már a hétvégére készítettem. Betakartam folpackkal, hogy ne száradjon ki.

De ennyi elég is a pihenésből... a férjem már dolgozik, megyek felsegíteni...
Lapok Previous 1 … 1,102 1,103 1,104 1,105 1,106 … 2,608 Next
Válasz írásához belépek vagy regisztrálok
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Társalgás