Szia Ilona!
Ó de hangulatos őszies képet hoztál megint! 
Te is ügyes voltál a főzéssel, akkor mindenki meg volt elégedve. Bizony éhesen kellemetlen lett volna ott lenni a temetésen...
Nálunk ma nem sütött ki végül a nap, így délután a teraszról fel is hordtam az emeletre a ruhákat... igaz, hogy addig alaposan kiszellőzhettek... De ki kellett teregetni fent az emeleten is... Persze estére minden meg is fog majd száradni...
A fiam megérkezett Pestről már fél 12 előtt... Aztán délben jó volt látni, hogy milyen jóízűen falatozik velünk együtt... Egy kicsit még segített is, mert a fenyőfáink már olyan magasak, és kicsit a ház felé dőlt az egyik megint, ezért levágták a tetejét... a földtől kb. 5 méter magasságban... már egyiket egyszer levágták, akkor is ez volt a gond... azóta szépen nő újra, és nem olyan magas, így nem veszélyes...
Most már összepakoltunk a fiammal, és ki is vittük az állomásra, mert ugye mindig csak pakolok, ha már ennyi minden készült... Meg megint adtam 2 db sütőtököt is, azt Ők is nagyon szeretik, majd kisütik valamikor... Már lassan Pestre ér, majd jelentkezik, ha hazaért most is, ezt már megszoktuk. 
Mostanában nekünk is sok minden összejött, van teendő bőven, ez így lesz még egy jó ideig...
Vasárnapra jó utat a babalátogatáskor! 
A vargabéles nagyon finom lett, most ettünk belőle a fiam a pudingra alaposan nyomott rá tejszínhabot... na persze a férjem is...én csak mutatóba, mert megkívántam.. A fiamét le is fotóztam, amikor már falta: