Válasz: Társalgás
Sziasztok! Jó reggelt!
Mindenkinek szép Advent első vasárnapját kívánok! 
Ilona!
Kell is néha ilyen kikapcsolódás, biztos nagyon jól éreztétek magatokat. A jövő hét végén nálunk is együtt lesz majd megint a család... ![]()
Valóban nagyon finom ez a mákos-diós piskóta!... azt hiszem, hogy gyakori lesz nálunk! Én találtam ki véletlenül ezt a receptet, de nem is láttam még a neten sem így... A férjem meg is jegyezte, hogy ez nem semmi! ![]()
Örülök, hogy tegnap sütöttem, maradt bőven, mert sokat nem lehet enni egyszerre, ma úgyis ebédet kell főzni... Húsleves lesz pörkölt és nokedli...
Ancsa!
Ma pont akkor ébredtünk fel, amikor hoztad ide a kávét!... de bizony nem volt kedvünk kibújni még az ágyból...még el is aludtunk egy kicsit...
Hihi, ez a receptem bizony saját szabadalom! Nagyon megkedveltük... igaz, hogy dió és mák is van benne, nem valami olcsó... bár nekünk diót nem kell venni, ezért is süthetem gyakran. Ja és a + tojásfehérjékkel is mindig játszok.. Most épp egy olyan fagyasztott dobozkát vettem elő, amiben nem 2, hanem 4 tojásfehérje volt... Mivel felengedtem, már nem fagyasztható vissza, hát beletettem mindet a piskótába!... Csak még jobb lett így! 
Klári!
Én is megszoktam, hogy a férjem főzi a kávénkat... de ha valami miatt éppen nekem kell, nem esik nehezemre megfőzni...
Itt nem esik az eső, és hideg sincsen, már 8 fokot mutat a hőmérő... Tegnap is szuper volt az idő, ezért délután ki is raktuk az égőket a bokrokra, fákra, csak kipróbáltuk, 5 percig égettük, mert ilyenkor még nem szoktuk bekapcsolni... de jobb, hogy nem hidegben, vagy esőben, esetleg hóban várt ránk ez a feladat...
Én inkább sós apró sütiket gyártanék, de a férjem eléggé édesszájú, húztam az időt, hogy nem sütök, de olyan jól tud hízelegni... sőt még segített is, csak csináljam meg... Így gyorsan összedobtuk ketten. ![]()
Örülök, hogy már Enikő is jól van, ha nincs is elég teje, azért csak szoptasson, amíg lehet, ez fontos a babának! 
Dani ezek szerint megúszta?... kérdeztem a múltkor, de biztos nem vetted észre...