Válasz: Társalgás
Mi már régen kiszedtük a paradicsomot,szerencsére tettünk el sokat belőle,de a végén már nálunk is volt rajta poloska sajnos.
|
A korábban megszűnt SG fórum folytatása, indult 2016.09.01-től. |
Nem léptél be. Kérlek, lépj be vagy regisztrálj.
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Társalgás
Lapok Previous 1 … 1,055 1,056 1,057 1,058 1,059 … 2,607 Next
Válasz írásához belépek vagy regisztrálok
Mi már régen kiszedtük a paradicsomot,szerencsére tettünk el sokat belőle,de a végén már nálunk is volt rajta poloska sajnos.
Hosszú volt a mai nap is,holnap munka, el is köszönök,pihenjetek jól.
Mi is sok paradicsomlét és lecsót is főztünk bőven. A fagyasztóba csak paprikát tettünk el összevágva, az is elég lesz. Paradicsomot oda nem teszünk, mert úgyis összelöttyen, ha felenged... már kipróbáltuk egyszer... és víz ízű is lett... Jobb a lecsó! ![]()
Most már mi is lassan mindent kiszedünk, de más munkák is adódnak mindig... a sárgarépa is a földben van még, a zeller is ...
Most már én elköszönök mára. További kellemes estét, és nagyon jó pihenést! 
Nyugodalmas jó éjszakát kívánok Mindenkinek! 
Sziasztok.
Nagyon szép napot kívánok Mindenkinek.
Hűvös reggelre ébredtünk,megyek főzöm a kávét.

Sziasztok! Mindenkinek szép napot kívánok! 
Kicsit elaludtam, már elmúlt 6 óra is, amikor csörgött a telefon. Elkezdődik egy új hét, hűvös a reggel,de ez most már természetes. A teraszon 8 fokot látok, és csak 13-ra számíthatunk ma...
Főzni nem kell ma. Takarítani fogok. De még korán van, előbb egy kicsit körülnézek a neten.
Elkészült a kávé is, lehet inni.
Lia!
Látom megelőztél, de hoztam ide is kávét! 
Kukucs...
Az ebéd utáni pihenőnk is megtörtént. Mivel én ma is mostam,és a ruhákat az udvarra teregettem ki, nagyon oda kell figyelni az időjárásra... Jelenleg a nap nem süt, és eléggé sok a felhő is, de eső nem volt eddig... Mindenesetre kimegyek, és megnézem, hogy száradt-e már meg valami a ruhák közül, mert azt behozom... 
Sziasztok!

Margitka! Megírtam a levelemet délután, aztán most látom nem küldtem el. Na ilyen sem volt még!
Én is jelentkezek a sütőtökre, nagyon finom ezt a fajtát szeretem. Gyönyörűek a paprikák a kertben még.
Itt is hideg volt reggel, szépen süt a nap, de hideg a szél. A spajzot rendeztem, holnap festés lesz. Ebéd után még elpakoltam mér nem akartam ma hozzákezdeni. Holnap is lesz nap. Sütöttem fokhagymás szeletet, marad holnapra is, nem kell főzni. Reggeli után elkezdhetjük és szép tiszta lesz ez is.
Lia! Hogy vannak az unokák?
Ancsa! Nem irigyellek az újabb költözés miatt, de ahogy olvastam ez biztosan jobb lesz Neked való! Jó az elrendezése, külön szoba stb. kis garzon! Kitartás, utána már csak jobb lesz! Remélem sikerült ma mindent elrendezned, és nyugodtan lehetsz.
Szia Ilona!
De gyönyörű őszi képpel jöttél! Nagyon tetszik!
Most jót nevettem bocsi! ... De Ancsa, és bevallom, hogy már én is jártam így, hogy annyira siettünk az írással, és nem kattintottunk rá a "Válasz elküldése"-re...
Az idén nagyon hamar beérett a sütőtök, főleg ez a kerek formájú! Ez az utolsó volt a legfinomabb eddig... Persze este nagyon örültem,mert a fiamék írták a Skype-n,hogy nagYon finom lett az is, amit Ők sütöttek meg!
A paprikák is nagyon szépek lettek az idén, még soha nem termett ennyi!... A legtöbbször akkor főztük a lecsót, amikor már olcsóbb a boltokban a paprika, és vettünk a sajáthoz, mert nem volt elég... most először nem kellett venni!!! ![]()
De már csak pár darab lesz, hiába virágzik is még, főleg, ha jön a fagy, akkor vége is ....
Akkor holnapra jó festést, szép és friss lesz majd, aztán örülhettek neki, amikor visszapakoltok. 
Délután még vendégeink is voltak... Nem régen mentek csak el. Épp csak megvacsoráztunk utána...
Most már én el is köszönök mára. További kellemes estét, és nagyon jó pihenést! 
Nyugodalmas jó éjszakát kívánok Mindenkinek! 
Sziasztok!
Mindenkinek szép napot kívánok! 
Ma megint reggel aludtam el és 6 óra után a férjem ébresztett fel, mert épp a helyét igazította meg mellettem, mielőtt lement... Aztán már én is felkeltem... Megágyaztam, de mire leértem, már illatozott a friss kávénk! Egyből meg is ittuk.
Hú nagyon hideg a reggel csak 0 fok van még most is! 
Levesünk van még mára, de a második az kevés, ki kell még találni valamit...

Na bekukkantok most már. 
Végül úgy döntöttünk, hogy tepsis zöldbab lesz a második. Csak még egy picit baconnal és sütősajttal bővítettem. Ez gyorsan el is készült. Akkor körülnéztem a fagyasztóban, kiderült, hogy elfogyott a karajcsont, ami nálunk nélkülözhetetlen a hévégéken a húslevesben...
De várni kellett az indulással, mert pénteken megrendeltük a neten az új futószőnyegeket a az előtérbe és az étkezőbe. Mivel jött egy sms, hogy várható fél 11-ig... hát vártunk... Szerencsére nem kellett sokáig várakozni, mert hamarosan megérkezett a szállítókocsi. Már fel is tettem az új szőnyegeket. Ez picit vastagabb, és a színe is sokkal jobban tetszik.
Az előző bordó volt, és eléggé lestrapálódott a 4-5 év alatt...
Íme az újak:

Ez a 2 szőnyeg a bejárati ajtónál van az előtérben.

Ez pedig az étkezőben, ahol közlekedünk.
Lapok Previous 1 … 1,055 1,056 1,057 1,058 1,059 … 2,607 Next
Válasz írásához belépek vagy regisztrálok
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Társalgás