Sziasztok!
Már késő volt este, hogy bekukkantsak egy kicsit, de el is voltam fáradva. Ez a hét még kicsit zsúfolt lesz, nem tudok én sem jönni gyakran. Tegnap egész nap a díszekkel voltam elfoglalva. Készen is van, meg vagyok nyugodva, ezek voltak fontosak, így már csak a tortát kell megsütni. Készen van a Elza hercegnő, Olaf, és a kis hóemberek, egy gokart autó, ez a Levié lesz még 29.-én ünnepel a barátokkal. Nem unatkoztam tegnap.
Most jöttünk haza, elmentünk a szemüvegemért, azt mondták kedden készen lesz, de még csak ma fogják hozni. Holnap előtte érdeklődök, utána megyek csak érte ha készen van. Már nagyon várom, mert így nagyon rossz nélküle.
Ma másodikat főzök zöldbabfőzelék, levesünk van paradicsomleves. A céklát amit kaptunk azt is most főzöm, majd rakom el télire.. Közben még a porttörlést is beiktattam, mert ez elmaradt a porszívózás után.
Margitka! Látom nagyon finomat sütöttél! Vendéged is volt, jó volt kicsit beszélgetni. Anyukád hogy van? Kihasználtátok a jó időt, sokat dolgoztatok a kertben? A kezed javulóban van? Jaj de kellemetlen, fájdalmas a tövis szúrása! Itt nem volt eső.
Ancsa! Kitartás! Nekem is nagyon sok dolgom akadt, de egyszer csak végére jutok!
Lia! Remélem Ti is jól vagytok és a gyerekek is?