Válasz: Társalgás
Sziasztok!
Megjöttem én is! Ne haragudjatok, de csak most tudtam jönni. Mindkét család itthon volt hétvégén, vasárnap mentek vissza délután. Már a gyerekek is elmentek, Levinek már ma megkezdődött a suli 8.30-tól 10 óráig próbálnak a tanévnyitórra egész héten. Most már itt leszek gyakrabban én is.
Jó zsúfolt volt a hétvégém, tegnap mikor elmentek a gyerekek 6 órakor megjöttek a nászék névnapozni, még nem köszöntöttek.
Ma délelőtt ágynemút, meg törülközőket mostam, takarítottam. Délután le kellett szendi a körtét, mert nagyon potyogott ezt minden évben így szoktuk és közben megérik majd rakom be. Ez mára elég is volt, a kiskertet kell megcsinálni, remélem holnap sikerül, mert nagyon dudvás.
Pénteken voltam a szemészeten, végre sikerült kapnom időpontot. Írt fel olvasó, és távolra szemüveget még el kell mennem csináltatni. Azt kérdezte nem szokott fájni a fejem?.... de szokott sajnos. Nézte a szemfenéket és utána még egyszer csepegtetett, ez csípett egy kicsit. Félév múlva mennem kell vissza. Azt mondta olcsó szemüveget csináltassak, mert lehet hogy újat kell félév múlva.
Látom, hogy sok finomságok készültek, jó szorgosak voltatok télire finomságok kerültek a hútőbe!