Válasz: Társalgás
Most már én is csak elköszönni jöttem vissza a géphez.... További kellemes estét, jó pihenést! 
Nyugodalmas jó éjszakát kívánok Mindenkinek! 
|
A korábban megszűnt SG fórum folytatása, indult 2016.09.01-től. |
Nem léptél be. Kérlek, lépj be vagy regisztrálj.
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Társalgás
Lapok Previous 1 … 1,024 1,025 1,026 1,027 1,028 … 2,607 Next
Válasz írásához belépek vagy regisztrálok
Most már én is csak elköszönni jöttem vissza a géphez.... További kellemes estét, jó pihenést! 

Jó reggelt ,kellemes szombatot mindenkinek!
Most tudtam volna aludni a macskáktól,erre akadt egy részed aki fél 2 kor elkezdett orditozni a szemközti bárban ,jó másfél órán keresztül...csak azt nem értem hogy ott nem szól rá senki?
Nagy nehezen aludtam vissza,de aztán majd fél 7 ig aludtam...Most kávézom,ma más terveim voltak,de már meg is dőlt..mostanában minden tervem átformálódik...úgyhogy életbe lép a B terv,megyek megcsinálom az ajtót a szüleimnél,és számlát is fizetek,meg vennem is kell valamit,majd muffint akarok sütni,áfonyásat.Főzni nem kell,tegnap főztem,úgyhogy a mai napot kitöltöm mással.
Legyen szép hétvégétek!
Sziasztok!
Jó reggelt! Mindenkinek szép napot kívánok én is! 
Ancsa!
Köszi a kávét!
... Tetszik most is a kísérő szöveg! ![]()
Jaj, az az ébresztő nagyon rossz lehetett!
... Én is felébredtem ma hajnalban 3 óra után, pedig nem is volt zörgés, és senki sem neszezett, de a férjem is fent volt... Már egy ideje így megébredünk, de végül csak aludtunk még egy jó órácskát.
Ma nekünk sem kell főzni ebédet, de a lecsónak majd nekiállunk... Tegnap láttam a kertben, amikor leszedtük a zöldbabot a fiammal, hogy már azon is megjelentek a poloskák, és akkor hamarosan a paradicsomot is megszállják... Ezért is döntöttünk úgy, hogy amit lehet, ma leszedünk, megfőzünk, és elrakjuk télre...
Akkor Te ügyeskedj azzal az ajtóval a szülőknél!
Nekünk is kell majd egy számlát befizetni a postán, de ráérünk vele kedden is még a postára menni.
Aztán majd finom muffinokat süssél ám!
Na én is megiszom a kávémat, mert csak most lehet... mindig lemaradok.
Aztán kezdődhet a szombati nap...
A mai napot is mosással kezdtem... Mégpedig a törülközőket, zoknikat, és alsónadrágokat, stb. mosta ki a gép, most teregettem ki az udvarra. 
Már anyukámmal is beszélgettem telefonon... Most fogunk reggelizni. A nap is szépen süt már... aztán lehet a kertben összeszedni a cuccokat a lecsóhoz... Azt hiszem, hogy dél alatt ma sem leszünk kint sokat...
Na bekukkantok most már egy picit.
Éppen 12-re végeztünk a lecsó kimerésével... elfelejtettem megszámolni az üvegeket, lett kicsi és nagyobb is… Kb. 8 liter lett összesen... Már itt vannak a kis kádba betakargatva, ebbe kell kihűlni... Majd, ha kiszedem, akkor pontosan kiszámolom a mennyiséget. De ez most már elég lesz.
Ebéd után megtörtént a rendrakás, pihentünk is, ami igazán jólesett!
Odakint nagyon nagy a hőség, árnyékban a teraszon 30 fok van.
... Maradunk idebent a nappaliban kicsit nyitva egy ablak, 25 fok van... ez azért elviselhető. A ruhákat is behoztam már, hiszem gyorsan megszáradt ma minden. ![]()
Csendes volt a fórum.... El is köszönök. További kellemes estét, és nagyon jó pihenést! 

Jó reggelt mindenkinek!
Végre jól aludtam,egyszer ébredtünk meg éjjel,egy csoport fiatal az utcán hatalmas röhögésbe ,nyeritésbe volt,a nők is, a fiúk is,akkora hanggal hogy tényleg nem értem meg egy csepp jóérzés nincs ezekben az emberekben,éjjel 1-fél 2 körül...végig röhögik,orditják, poénkodják az utcát,mig felverik a környéket...na de utána visszaaludtam és reggel is ráhúztam jócskán.
Most kávézom.Tegnap elkészültem az ajándékba szánt muffinokkal,amiket ma viszek az összejövetelre,szépek lettek,remélem finomak is lesznek.
Megjártam viszont a mixerrel amit vettem a turiban,pedig ott kipróbáltuk...mikor kimértem a hozzávalókat és elkezdtem volna összekeverni,nem állt meg a habverő a mixerben,egyik igen a másik nem...telefonáltam és visszavittem,visszakaptam az árát..tényleg nem ment,megint kinlódtam a régivel,ki be dugdostam a csatlakozót...na de elkészültek ,szerencsére.
Nagyon izgulok,ismeretlen emberek közé megyek..
Ma is meleg lesz úgy látom,legyen szép a mai napunk!
Sziasztok!
Jó reggelt! Mindenkinek szép vasárnapot kívánok én is! 
Ancsa!
Köszi a kávét!
Gondoltam ám Rád, hogy szorgoskodtál... Vártam a fotót a muffinokról. Remélem, hogy megmutatod majd! Képzelem, hogy mennyire izgulsz a mai találkától!... De nyugi, meglátod, hogy nagyon jól fog sikerülni! 
Sajnálom, hogy így jártál a mixerrel.. de szerencse, hogy visszavihetted!
Én már körbejártam a kertet... korán megébredtünk, mert elkezdett villámlani és dörögni az ég hajnalban... Aztán 4 óra után egy csepp eső is volt, de még a port se verte el, legalábbis eddig... Szedtem egy kis szilvát még, amíg lehet,mert már nagyon lepotyogott, meg a szél is lerázza a fákról...
Tegnap is sütöttem szilvával, mégpedig rétest. Most hozok egy kis kóstolót belőle:

A húsleves szép lassan fő, majd délre leszűröm. A tésztát már kifőztem hozzá. A tarhonya és a reggel a kertben frissen leszedett uborkából a saláta is készen van. A csirkemell pedig áll a pácban... Majd kisütjük most már lassan a wook-ban, és az összevágott kápia paprika is rákerül, végül a tejfölös habarás... mert ma mediterrán csirkepaprikás lesz. Én nagyon szeretem, és már régen is volt...
Ma eddig olyan hóbortos az idő, már 3-szor volt egy kevés eső... de most épp süt a nap... Egy kis pihenőt tartottunk. Délelőtt megint szedtem szilvát is, majd teszek el a fagyasztóba kimagozva télre.

Sziasztok.
Beintegetek én is.megebédeltünk a gyerekek játszanak. Zsomborék szerencsésen hazaértek tegnap este,nagyon jól érezték magukat.Délután vendégek jönnek,előtte egy kis pihenő van.
Margitka.
Finomat sütötték,nekünk is van még 1 fán szilva,elég betegecske a fa,nemtudom jövőre megmarad e.Lehet ha belefér az időbe még készítek gombócot egyik nap.
Nálunk is húsleves volt az ebéd,csirkét sütöttem.
Itt is nagyon meleg van,nem is nagyon kívánkozunk ki a hűvös szobából.
Ancsa.
Azóta talán már túl vagy a találkozón,biztosan jól sikerült.
Szia Lia!
Örülök, hogy be tudtál nézni ma Te is. Mi pihentünk ebéd után a tévé mellett. Aztán most ettünk csak a szilvás rétesből, mert az ebéd nagyon finom lett, és jó nagy adagot befaltunk mindnyájan, mást nem tudtunk enni. De most jólesett nagyon a hűtőből kivéve a rétes! Mi sokkal jobban szeretjük különben is hidegen! 3-3 szeltet be is faltunk fejenként... Én csak kettőt akartam, de a férjem a tányéromba tette a harmadikat is, megjegyezte, hogy jól enne, ha már 60 kg fölé menne az a mérleg... Az igaz,hogy nagyon megállt a 60.-nál.... de ma még eszek mást is, hiszen nincs nincs vége a napnak!
A gyerekek is jól eljátszanak együtt biztosan!
... Nálatok is finom volt a vasárnapi ebéd. Akkor délutánra jó vendégeskedést! 
Ma a délutánunk is főleg pihenéssel telt el. Ebben a hőségben nem volt kedvem semmi komoly munkába belefogni. Most már túl vagyunk a vacsorán, és az azt követő rendrakáson is. Csak elköszönni jöttem... További kellemes estét, jó pihenést! 
Lapok Previous 1 … 1,024 1,025 1,026 1,027 1,028 … 2,607 Next
Válasz írásához belépek vagy regisztrálok
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Társalgás