Sziasztok!
Margitka! Estére csak ideértem én is! Még csak most tudtam hajat mosni, egész nap dolgoztunk. Borzasztó meleg volt ma is. Mi a kerítéshez fogtunk lassan haladunk ebben a melegben. Közben pihenünk, na meg jó hogy itt van a medence egy kis felfrissülés benne.
Nagyon szépen termett a borsó, jó sokat tettél már el. Szerintem az időjárás kedvezett most neki. Ó de finom tortát sütöttél! Biztosan finom lesz a kakaós piskótával, és mutatós is lesz. Na most megkívántam rendesen! Ebben a melegben volt kedved piskótát is sütni?
Örülök, hogy minden rendben van a szemeddel. Maj én a jövő héten megyek, még rákérdezek mikor lesz az a dokinő, akit mondtak.
Lia! Biztosan ott is jó meleg lett a medencében a víz. Itt most 6 órakor 32.9 volt bele is mentem, utána mentem hajat mosni, csavarni. Nehezen viseljük ezt a meleget. Ti hogy vagytok, bírjátok? Jó hosszú, már a fodrászt is meg kellene látogatni.
Ancsa! Ezeket a bosszuságokat amit leírtál, egyszerre jó sok volt! Elég lett volna egy is belőle! Jó meleg lehet a lakásban most ott is. Használod a klímát? Mi is nehezen tudunk aludni, hiába zárok be reggel mindent, redőnyöket leengedem mégis meleg a lakás.