Ancsa!
Nagyon szép színe van ennek a petúniának! Ilyen már nekünk is volt, én is szerettem az illatát, olyan finom! 
Finomakat főztél, a lecsót nagyon szeretem én is... de a füstölt levesből nem mernék enni, azt már nem szabadna...
Aztán még sütögetsz is... nekem is kellene, de majd csak holnap csinálok valamit.... még nem is tudom, hogy mi legyen.
Köszi, tényleg nagyon nagyon finom volt a fagyi! Nem régen hozták ide ezt az új fagyi gépet... Na és közel van, a Tesco-val szemben, 4-5 percre tőlünk... Én még életemben nem láttam ilyen magasat! Csoki-vaníliásat választottunk, én csak kis adagot, a férjem pedig nagyot... aztán még körben volt sötétebb csokival tekerve, ahogy kinyomták... A fiam is írta a Skype-n az előbb, hogy kár, hogy nem fotóztuk le....
Ráadásul most nem is drága! A kis adag csak 350,- Ft, a nagy pedig 550,-!... és az óriási.. azt hittük, hogy hamar elolvad, de egyáltalán nem, és jeges sem volt! Nagyon meg vagyok elégedve vele!
Amikor hazaértünk, még volt belőle... a fagyi szalvétákat, amiben kaptuk le is fotóztam, mert olyan cukik!