Szervusztok!
Későn értem haza,voltam benn anyuéknál,rosszat álmodtam apuval ,látni akartam hogy nincs semmi baja...útközben beszaladtam a patikába megvettem a télire való Supradynemet,holnap el is kezdem,tavaly sem voltam még megfázva sem,remélem idén is segit.
Apu kicsit rosszul volt tegnap délután,mert s ült szalonnát evett,azért már nála sme megy minden mint régen,aztán megtanulja hogy mit szabad és mit nem!
Hazafele pedig bementünk a túrkálóba ahol sikerült két kislábast vennem,az enyém pont két ilyen kicsi,egyzser úgy összeragadt mikor gőz fölött olvasztottam csokit,egyik a másikba,hogy csak kalapáccsal és vésővel tudták szétválasztani,úgyhogy nagyon tönkre vannak,horpadva,de cukrot égetni még jók,ezek most már helyettesitik őket:

Holnap sietek haza,mert szombatra beigérkezett Ica barátnőm és elő szeretnék késziteni több mindent,süteményt is fogok késziteni,jó is hogy ma bementem anyuékhoz.Szerencsére a munkában most kedvemre való varrást kaptam,nem vagyok nagyon kifáradva mikor kijövök,van kedvem csinálni ezt azt.
Margitka!
Lopikálok egy kis napraforgóst,tetszik nagyon!
Klárika!
Bizony sokszor hálás szivvel gondolok én is Babira,hogy az a drága kis Prücsök már nem fagyoskodik kinn a sivár gyárudvaron,hanem meleg kuckója van,és kap enni,és szeretik!