jó reggelt!
Végre jól aludtam,lehet az is hozzájárult,hogy apuval beszéltem este fele,és mondta hogy ő rakta meg a tüzet,most először mióta beteg lett,erősödik és ennek örül,igaz hogy jó sok biztatás kellett hozzá,mert nem akart mozdulni,mindenért anyut állitotta fel,szegény már teljesen kimerült,ad az újságot légyszives,add a szemüvegem légyszives,kérek egy pohár vizet,szinte folyamatosan volt kérése,és megelégeltem,mondtam neki nem nagy távolság az ágytól a kisasztalig hogy felállj és elvedd a szemüveged,ne ugráltasd anyut,állj fel mert ha nem indulsz el ,nem is fogsz járni..Lassan,ne siess,de mozdulj meg,az erő csak úgy tér vissza beléd,ha mozogsz...
Enni eszik szerencsére mikor hallotta hogy főztem babot,kérte abból neki is vigyek,egy combot is odatettem a kakasból,ha ma nem leszek túl fáradt mikor hazaérek,csak feljövök az ételért és megyek is a biciklivel tovább,elviszem nekik,ma még jó lenne behordani a holnapi tüzelőt is nekik,itthon úgyis minden rendben van.
Remélem jó idő lesz ,már hallom a rigókat hajnalonta,ez már igencsak a tavasz jele!
Ja és este felhivott a főnöknő,megköszönte a tortát,teljesen elv olt képedve hogy milyen szép és mennyit dolgoztam rajta ,igazán nem kellett volna...mondtam időm a van ...sajnos..mondtam hogy jártam a fogorvosi rendelővel,nagyon mérges volt hogy ilyen keveset akartak fizetni,mikor ők olyan sokat keresnek!Mondta keres és érdeklődik,hátha talál még nekem valamit...én is keresek továbbra is!
Ja és még a csokit is megkóstolgattam este,film alatt úgyhogy szerintem valamiért jól aludtam!
Most kávézom,kiskanállal a csészémben,de nem zavar mert szemüveges vagyok! 
Majd jelentkezem,legyen szép hétvégénk,jó ünneplést Margitka!