Halihó mindenki!Vagy Valaki!!
Hoztam kávét pihenni!
Megfőtt a fazék csorbám,karajcsontokból és borjúhúsból,jó savanykás,és lestyános,rengeteg zöldséggel!
Lesütöttem sörben az oldalast illetve előbb sörben főtt,aztán zsirban sült!A kocsonyám még fő,hagyom még bár sok levet már lefőtt,de azt akarom jó kemény legyen.és sütöttem sósakat is,meg még vettem is magvakat,napraforgót,tökmagot és mogyorót,lesz mit nasizni,még mandulám és török mogyoróm,azt is meg fogom piritani...valószinű csak fogok valami édeset is késziteni,kaptam gesztenye pürét vettem hármat,az is lehet simán csak gesztenyepüré lesz tejszinhabbal,kelyhekben...lecsorgatva csokival..
Én már lebontottam a fát,elpakoltam mert csak a helyet foglalta,a helyére került a párásitó,arra nagyobb szükségünk van!Ez van ha kicsi a lakás...ma éjszakára már be is fogom kapcsolni...ma még a kocsonyát leszűröm és azzal be is fejeztem a mára tervezett dolgaimat.
Bosszant hogy nem találtam nyitva a hentest,igy csak a négy körömmel maradtam nem tudtam annyi kocsonyát késziteni,amennyit szerettem volna,kevesebb levet tettem rá,viszont vettem ami kellett még más boltokban,lencsét is mert kevésnek találtam, ami itthon volt,és vettem házikolbászt hozzá,nem virslivel lesz.
Azt hiszem holnap fogok még egy adagot mosni,hogy hétfőre minden beszáradjon ne maradjak vizes ruhával a házban,az betegséget jelent a jövő évre!tudom babona de ezt mindig figyelmesen betartom és azt is hogy az éjfélt úgy lépjem át,hogy legyen nálam pénz!És hogy Újévkor ne vigyek le szemetet! 
Vettem magamnak egy citromos sört és egy barna sört,ez lesz az ivászatom szilveszterkor és Újévkor,bár van pezsgőnk is,de Atti nem lesz itthon csak Újévkor ,lehet majd akkor megbontjuk...egyedül ne fogok pezsgőzni.Alvás lesz mig el nem kezdődik a durrogtatás,mert akkor a macskák megijednek és összevissza rohangálnak,felébresztenek...
Megyek és megnézem milyen állapotban van a kocsonya,még hagyom,kb 4 ig..akkor hat órát fő!