Jó reggelt mindenkinek!
Örülök az új topiknak én is,majd rakok be ,mert én is kreativkodtam,egy kis asztali diszt,ragasztópisztollyal.
A torta nagyon tetszik,Margitka,épp ma mondtam Attinak,ha jár a piacon vegyen már egy darab tököt,úgy ennék,remélem nem felejti el,én ugyanis ki sem bújok ma,olyan szél fúj,felszakitotta a ponyvát a biciklimről a balkonon,ma le kell kötözzem rá jobban,aztán zörgette nekem éjjel...Remélhetőleg elviszi a felhőket,és ma világosabb lesz,esőt minden esetre mára már nem mondanak,viszont 5 foknál nem lesz több...
Nem ittam kávét,de le sem feküdtem,befeküdtem a kádba,jó meleg vizbe,aztán már 5 kor elnyúltam a tv előtt,7-kor már aludtunk mind a ketten,de hajnali 3 -kor f el kellett kelnem gyógyszert keresni Attinak,annyira be volt dugulva az orra,hogy nem kapott levegőt,szerencsére volt itthon mindenféle,bevette és rövidesen tudott...volna aludni,de addigra már keltünk,nálunk a fél 5 most is az ébresztő ideje..Jól meg van fázva,remélem sikerül kikúrálni,van szirup,van ACC, C vitamin, Propolisz,aztán tömködöm bele.
Margitka!
jó hogy emlitetted a kocsonyát,mert elfelejtettem volna kivenni a fagyóból a körmöket,igy gyorsan szaladtam és kikaptam,ma meg akarom főzni,van két köröm meg egy darab csülök,nem főzök sokat,mert mindig rajtam marad,de már nagyon kivánom!Elég hideg is van neki,hogy megdermedjen kinn.
A kávén is már túl vagyok,ágyban kávéztam,Atti főzte,hozta nekem be.
Csak el kéne ma mennem legalább a macskaeledeles boltba,elfogyott a száraz táp a cicáknak,most tettem oda nekik az utolját,mára még elég,lehet holnap megyek,ha jobb lesz az idő,na majd meglátom ha világosodik...
Vigyázzatok,meg ne fázzatok,és legyen szép napotok!