Szervusztok!
Olvasom hogy szegény Enikő még mindig nem tudott szülni és kínozzák,tudjátok megmondom őszintén,nálunk már rég császározták volna,itt már a nők 90%-a császárral szül,állitólag a babának jobb,nem kinozza meg úgy mint a szülés,a nő meg nem érez semmit és 20 perc alatt készen is van.Meg azért is mert az orvosok nem vacakolnak egy egy szülő nővel olyan sokáig mig vajúdik,hanem egy kettőre letudják.Itt nincs idő ilyesmire,aki rendesen akar szülni azt is rábeszélik a császárra,jól ráijesztenek,hogy a baba nyakán van a köldökzsinór,meg megsüketül a szüléstől meg ilyenek,és már jöhet is a következő.Magán klinikákon biztosan kivárják a természetes szülést,de az állami szülészeten,nem....Jaj de sajnálom a malacokat is,épp akartam is irni hogy fotózd le őket,az első hozzászólásod után,aztán lejjebb olvastam hogy már nincs mit...
Margitka!
Reggel szakadó esőben mentem dolgozni,hazafele meg tűző napsütésben jöttem...ilyen szeszélyes időjárás,csak áprilisban van...
Nagy volt ma is a hajtás,nem is értem,a héten még normálisan ment a szalag,ma pedig már reggeltől fel volt gyorsitva,majd leszakadt már a két karom mire vége lett a napnak...Miért jó ez nekik,hogy igy kifárasztják az embert?