Most jöttem be a balkonról,én bizony beszedtem a szobanövényeket,azok már az esti hideget megsinylik..látszik a levelükön...A tuják,meg a kis fenyő kinn maradnak télire is,és még van fű pár edényben a macskáknak.Megint megszabadultam egy csomó poloskától,őrület,hogy mennyire bújnak mindenhova a hideg elől...na de én kisepertem mindet,most már semmi nincs kinn ahova bújhatnának!Még a partfis nyelének a lyukjában is volt egy...ahonnan fel kell akasztani! 
Reggeliztem is,szalonnát ettem,a múlt héten kaptam a piacon,annyira finom szinte minden nap eszem egy kicsit!
Már nagyon várom a pénteket,akkor leszek túl az utolsó komoly fogorvosi munkán..,felragasztják a harmadik hidamat,leszedik az utolsót fenn és kihúzzák a bölcsesség fogamból benn maradt gyökeret.Remélem nem lesz fájdalmas,hiszen mozog is...nem sok ,már egyszer kihúzták,csak bennfelejtettek egy kis darabot ami évek múltán jött a felszinre,úgyhogy azt kell kihúzni.Aztán kis pihenő következik,mig begyógyul az iny és mintát lehet venni a felsőről is...Jaj már tényleg nagyon várom,hogy készen legyek!
holnap mennem kell próbára,remélem hogy akkor már ez a fél oldalam helyére billen,mert igy folyton összecsúszik a lecsiszolt részek miatt!
Aztán ablakokat is mostam,ablakkereteket,most következik a konyhaszekrény teteje,készitem fel a lakást télére!