Válasz: Társalgás
Sziasztok!
Mindenkinek szép hétvégét kívánok!
![]()
Margitka! Nem akartalak szívatni, a hozzászólásomra gondoltam. Be kellett fejezni, akkor nem tudtam írni tovább és erre írtam!
Megint nagyon guszta a rétesed, most megkívántam! Ma nem sütöttem, elmentek a gyerekek, most várom mikor hívnak hogy megérkeztek. A motor levizsgázott, még voltak dolgok, amit intézni kellett az is sikerült. Jó volt megint a gyerekkel lenni egy kicsit. Majd hétvégén jönnek hisz hosszu hétvége lesz, a fiúk meg motoroznak. Mi meg megint unokázunk, meg a menyek is jönnek. Gyönyörű az idő lehet tevékenykedni kint.
Lia!Örülök, hogy jól van a férjed és a térdvédő is jónak bizonyul. Jaj de nagy meglepi lesz akkor az unokáknak, ha mentek értük! Lesz nagy boldogság és öröm! A másik nagyiék még most mennek először veletek? Hamar eljön az a nap is!
Mi is örülünk, hogy a két fiú így megértik egymást! Mindig erre is tanítottuk őket, hogy akár mi is jön közbe, a kapcsolat mint testvér mindig meglegyen köztük! Sok testvér van akik eltávolodtak egymástól! Csak egymásra számíthatnak, már az is jó ha a problémákat megbeszélik, tanácsokat adnak egymásnak, ha mi már nem leszünk!
Ancsa! Neked meg jó vásárlást! Azóta már biztosan sikerült a klímát beszerelni!