A mai napom elég jól telt,sajnos sütött a nap zömében,igy biztos,hogy a maci visszabújt...Lesz még hó,meg tél az időképen is jönnek a minuszok.
sikerült megfőzzek mindent,amit beterveztem,van húsleves(hősleves
),finom főtt hús is van benne,azonkivül tökfőzelék a sertés pörkölttel,amibe főztem egy doboz gombát is.Pár szelet tarját is lesütöttem,omlós,pirosbarnára ,ahhoz majd holnap főzök krumplipürét.Sajnos semmi édesem nincs itthon,pedig ennék..ha lenne...beterveztem már egy ideje a fahéjas vagy diós csigát,a gép megdagasztja,nem sok dolgom lenne vele,de ma még nem éreztem elég erőt hozzá...
Munkatársnőm irt ,sajnos benn egyre többen betegek,aki a héten hősiesen ,anitbiotikummal ment dolgozni, mára az is kidőlt,sokan hiányoznak,aki irt nekem,az is lebetegedett,pont mint én.
Épp ezért vigyázok magamra,nehogy visszaessek,és ezért is nem megyek be hétfőn ,majd csak csütörtökön,elvégre addig kaptam szabit!
Rossz,hogy csak telefonon tudok a szüleimmel is "találkozni"de jobb ha nem fertőzzük egymást,mig nem múlik el teljesen a köhögésem ,nem is megyek be,ők sokkal jobban ki vannak téve a veszélynek,a koruk miatt!
Ezer szerencse,hogy Atti nem betegedett meg!Remélem nem is fog!Mert akkor adjuk ,vesszük a kórt egymásnak...
Na én már ma csak tv-zni fogok,ha találok valami értelmeset.
Legyen szép napotok,és estétek,jó egészséget mindenkinek,aki olvas is minket!