Jó reggelt,szervusztok!
Jól aludtam,már a náthám elmúlóban,nincs úgy bedugulva az orrom,tudtam aludni jól,nem köhögtem éjjel.Most reggel viszont igen,felköhögtem,a lerakódott lepedéket,jól esett,megvakarta a torkom..a sok kinlódott ,száraz köhögés után,esküszöm jól esik..
Kikészitettem a fagyóból a húsokat,húsleves lesz,borjú húsból és van némi csirke csontikám azt is beleteszem,valamint tökfőzelék sertéspörivel.Atti megy bevásárolni,ő is azt mondta,jobb ha még nem megyek ki..vitte a listát,aztán van telefon ha valamit nem tud,majd felhiv onnan.
Tegnap este befejeztem a gyógyszeres kezelést.Viszont van ACC-m itthon ma abból fogok inni vagy két három napon át,mert az jól kitisztitja a légutakat.iszom a C vitamint továbbra is és van fenyőrügy szirupom is.
Ilona!
Sajnálom,hogy megint beteg lett a kicsi,de hallom mindenki megbetegedett a csoportban...ezek a virusok évről évre egyre agresszivabbak!Reméljük hamar átmegy rajta .Az nagyon idegesitő lehet ha egész éjjel ugat a kutya...nem a Hold miatt volt?Persze nem az állat hibája,a gazdája kellett volna már kicsi korától megtanitsa...de ahogy látom nem törődik se a kutyával,se a szomszédokkal..
Fenséges a túrósod is,meg a fahéjas is!
Margitka!
Érdekes ize lehet a levesnek,én nem nagyon eszem a gyümölcs leveseket,inkább ha főzök akkor kompótnak,frissen eszem.A répa az almával jól megy,és csupa vitamin!
Lia!
Puszi,biztosan nagyon sok a beteg,nehezen gyógyulnak az emberek.Én is most jöttem rá,hogy mennyire fájt mindenem mielőtt levert a lábamról,midig mondtam a hátam is fáj,most nem fáj semmi,még az ujjperceim is fájtak,meg a fejem,juj szombaton éjjel nem aludtam miatta semmit...