Sziasztok!
Jó reggelt! Mindenkinek szép napot kívánok! 
Tegnap a reggeli után elutaztunk Győrbe anyukámhoz. Persze előző nap mondtam, hogy megyünk mind a 4-en, de ne főzzön, mert most is viszünk magunkkal ebédet. Ennek örült is. De egy kis sajtos rudat azért készített... Az jó is volt, mert most nem sütöttem.... Persze először kimentünk anyuval a temetőbe apukám sírjához, bizony már nagyon nehezen mozog a lábaival, de tartotta magát. A rokonokkal is találkoztunk, egy kicsit ők is eljöttek anyuhoz... De ebéd után már csak mi voltunk Vele...Gyorsan elröpült az idő... Sajnos amikor mentünk, Tatabányától végig nagy köd lett, pedig elég nagy volt a forgalom... Visszafelé szintén ez volt a helyzet.. Már itt a közelben szállt csak fel a köd, de akkor még bementünk az Auchanba is vásárolni... Jó későn értünk haza.
Nagyon fáradtan, és már éhesen is érkeztünk... Gyorsan elpakoltam, és megvacsoráztunk... Akkor meg egy filmet akartak nézni a fiúk, így a fórumba már nem is tudtam benézni...
Ancsa
De látom, hogy nem hagytátok magára fórumot. 
Tetszik a havas kép, amit hoztál!... Így legalább képen gyönyörködhetünk a hóban, mert itt már teljesen eltűnt... Én is attól tartok, ha nem jön meg a fagy egy kicsit hosszabb időre, akkor a bacik fognak uralkodni... Állítólag az állatok megérzik, hogy milyen idő lesz, Poci akkor most megijeszt ezzel...
A köhögésed jól megkínoz! Mézet ettél sőt még hagymateát is... ha szakadozik már, az is jó jel...
Köszi a mai kávét is! Szerencsére mi elég jól aludtunk, így kicsit később is keltünk fel. Na és már meg is ittam a reggelit, anélkül nem is tudtam volna most írni... Sajnálom, hogy neked ilyen rossz éjszakád volt!
Akkor a bevásárlás elmarad... a lényeg, hogy gyógyuljál! Jobbulást kívánok Neked! 
Lia!
A batátát csak ma készítjük el az ebédhez... szerintem is ízleni fog, de majd megírom. 
Hú de sok finomság készült tegnap nálatok! Nagyon gusztán tálaltad a halat és a a salátát! Majd írd le a receptesbe, hogy ez a saláta hogy készült, oké! 
Máglyarakást is de nagyon régen ettem, pedig szeretem is nagyon! Egész megkívántattad!