Válasz: Társalgás
Most már én el is köszönök mára... További kellemes estét, és nagyon jó pihenést! 
Nyugodalmas jó éjszakát kívánok Mindenkinek! 
|
A korábban megszűnt SG fórum folytatása, indult 2016.09.01-től. |
Nem léptél be. Kérlek, lépj be vagy regisztrálj.
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Társalgás
Most már én el is köszönök mára... További kellemes estét, és nagyon jó pihenést! 

Jó reggelt,jól aludtam,sietek,majd csak délután leszek,puszi.
Sziasztok!
Jó reggelt! Mindenkinek szép napot kívánok! 
Ancsa!
Köszi a kávét, "Reggel Angyala!"... Itt is illatozik már... Mindjárt én is megiszom. Csak előtte jöttem beköszönni... Aztán kihasználom a jó időt ma is mosok, hisz jó idő lesz, már a tévében is erről beszéltek az időjárás előrejelzésben.... Aztán főzni is kell, lesz ma is teendő bőven... De így van ez rendjén... Én is elég jól aludtam, de azért kétszer megébredtem most is...
Neked jó munkát, kitartás, hiszen már péntek van! 
Akkor kezdődhet a nap! Kávé!!!! 
Sziasztok!
Mindenkinek szép napot kívánok én is!

Margitka! Először is köszönöm, hogy újra csiribáltad a képemet. Máskor is hozok onnan képeket ezért nem is nagyon foglalkoztam vele, vagy elnéztem.
Jól is néz ki az aranygaluska, el is hiszem hogy kapós. Na meg hogy közösen készült ezért még finomabb!
Most irigy vagyok, hogy szép idő van ott, mert itt nagyon nem jó. Reggel fejfájásra ébredtem, olyan nyomott vagyok be is vettem egy szem gyógyszert.
Mára levesünk van, mellé derelye készül. A tegnapi ruha nekem is szépen beszáradt, el is pakoltam.
Te mit főzöl mára? Én is most fogok hozzá a derelyéhez.
Neked is jó munkát mára, de az ujjadra azért vigyázzál!
Ancsa! Köszi a reggeli kávét! A szöveg talált!
Szia Ilona!
Csodaszép rózsacsokorral jöttél! Gyönyörűséges! Köszi, jó ránézni! 
Sajnálom, hogy fejfájással kezdted a napodat! Jobbulást kívánok! 
Végül itt sem javult meg reggel óta az idő, pedig jobb időt jeleztek... Nyirkos maradt a levegő, de ha már kimostam a fiúk ágyruháit is ma, csak kiteregettem 11 órakor... előbb nem, mert féltem, hogy még esős is lehet.... Na eddig esni nem esett, de legalább a szél megmozdult, és így talán kiszellőznek a ruhák.... Majd figyelek az ablakra!
Jó neked, hogy csak másodikat kellett főzni, a derelye is nagyon finom tud lenni!
... Én főztem egy jó nagy fazék borsólevest, hogy holnapra is maradjon bőven!... másodiknak pedig milánói készült, de abból is 2 napra...
Na most lehet egy kis pihenőt tartani már az ebéd előtt.
Aztán jó étvágyat kívánok a finom ebédekhez! ... 
Na végre!!! Mégis csak kisütött a nap, és a szél is lengeti a ruhákat odakint... Remélhetőleg akkor megszáradnak ma is a ruhák!
... Bár egy kicsit ma nehezen emelkedik a hőmérséklet, még mostanra csak +4 fokot látok a kinti hőmérőn árnyékban... de a ruhák a napon száradnak, ott talán egy picit melegebb van...
Sziasztok.
Itt vagyok én is,szép és pihentető délutánt kívánok.
Tegnap nagyon későn végeztünk majdnem 9 volt mire hazaértem.Ma kihasználtuk a szabadnapot elmentünk vásárolni, megvettük az éves matricát is az autóra,,összejött annyi pont az aushanos kártyán hogy beválva tudtam venni új botmixert mert a régi elromlott.Ebédre hekket rántottunk ki,egy új saláta receptet láttam,mimóza saláta isteni finom,majd hozom a képet és a receptet is.
Szia Lia!
Most hoztam be az udvarról az ágyruhákat... már nemsokára úgyis megy le a nap, nincs ereje... Viszont a szél szépen besegített, majdnem minden teljesen megszáradt.. azért én még szétteregettem idebent a jó melegben, estére tökéletesen megszárad majd minden... 
Még szerencse, hogy a tegnapi hosszú, fárasztó nap után ma nem kellett menned dolgozni.. Akkor ól sikerült a vásárlásotok. Használd sokáig az új botmixert! 
Mi már decemberben levásároltuk az Auchaban az összegyűlt Ft-ot, örültünk is neki, mert a pénztáros figyelmeztetett, hogy mennyi van...
Várom a receptedet a képpel együtt! 
Az előbb benéztem a levelezésembe is, mert mostanában mindig több levél is összejött, és végre válaszoltam is mindenkinek... 

szervusztok,szép estét!
Nehezen de eltelt a nap,munka után elsétáltam a szüleimhez,piacon keresztül,eszembe jutott hogy vegyek citromot a pisztránghoz holnapra...hát kifogtam Meyer citromot,vettem is négy darabot,egyet rögtön otthagytam apunál.Itthon vártak a cicák és Pelyheske,mindenki megkapta a porcióját,én meg megettem egy sütit,mert megérdemlem...
Kitaláltam,hogy holnapra zöldbablevest főzök,jó tejfölösen,és lesz sült pisztráng és batáta.Még van szilvásgombócom,tegnap főztem..
Nálunk napok óta napsütéses idő van,kellemes,nincs hideg ma is 5 fok volt.
Nem tudom megyek e reggel vásárolni,még meglátjuk,de remélem ma is jól fogok aludni,cicáékkal!
Lia!
Láttam,szuper lett a menü,az a saláta csodaszép
Ilona!
szépséges a kép,amivel jöttél,puszi!
Margitka!
Nálunk miért nincs ilyen hogy lehessen gyűjteni pontokat és venni valamit?Illetve van,de amellett még pénzt is kell adni és nagyon drága dolgokat árulnak pontokért!
Szia Ancsa!
De gyönyörű szép képpel jöttél! 
Hú de sokféle étel van nálatok... Nem fogtok éhen halni! ![]()
Tegnap vettünk egy batátát mi is este... de ma meg is feledkeztünk róla, mivel mást ételt készítettünk.. Na majd vasárnap megsütöm. ![]()
Én most hasábokra vágom majd,egy tálba lelocsolom egy kis olajjal,kis sóval ,borssal és zöldfűszerekkel,jól átforgatom és sütőpapiros tepsiben ,betolom a sütőbe,nagyon hamar készen van,omlós,puha,finom!
Mindenképpen elkészítem én is majd vasárnap... Most már megvettem, és így lesz majd kótoló! ![]()
De én most már elköszönök mára... További kellemes estét, jó pihenést! 
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Társalgás