Válasz: Társalgás

Szervusztok,szép estét!
Jó fáradt vagyok,de szerencsére holnap kipihenhetem magam,mert nem dolgozunk,ünnep van..kaptunk egy szabadnapot ezért.
A kis fióka itt volt ma is,megvártam mig a sok galamb elmegy lefeküdni,és akkor adtam neki,mert ő ittmaradt sokáig...jól is lakott.
Hű Ilona!
Micsoda sok munka..nem tudom bevállalnám e mostanában!Nagyon szeretem ha friss,illatos a lakás,de én már nem szivesen fognék neki...persze ha muszáj,akkor muszáj,Jó,hogy túl vagytok rajta,pihenhettek.A fánkok hatalmasak,ilyen puffos szépséget ritkán látni és az álarcok,nahát!Nagyon szépek!
Margitka!
Én is hajkurásztam egy ilyen külső tároló egységet valamikor,rá is kérdeztem a srácoknál,akik a gépemet szokták javitani,de azt mondták igen drága,bár nagyon szuper dolog!Használd egészséggel,egyszer talán csak fogok venni én is!
Lia!
Néha jó egy kis lazább nap,ez a fura idő engem pl nagyon megvisel mostanában,úgy érzem minden pici csontikám fáj...Lehet a Férjednek is jobban fáj ebben az időben a lába,csodálom,hogy milyen erős,hogy nem szed fájdalom csillapitót,talán valami bedörzsölős nem segitene ha nem birja a gyomra?