Sziasztok!
Mindenkinek szép napot kívánok!

Margitka! Megjöttem, túl vagyunk végre a nagy munkán! Pénteken már hét óra után megjöttek az emberek. Úgy hozzáfogtak, hogy fél tíízre minden ablakot kicseréltek és beraktak, hogy a hideg ne jöjjön be. Mondták is hogy nem nagyon fogják kiszellőztetni a házat. De utána jött még a nagy munka csak. A redőny tokokat el kellett tüntetni és az oldalát is. Szépen haladtak mert délután fél ötre mindennel készen is voltak.
Na ekkor jött még nekünk a nagy munka. Először próbáltuk összeszedni a port. Igaz maguk után azért összetakarítottak, de a sok por szállt ám mindenfelé. Mi letakartuk a bútorokat fóliával, meg próbáltuk megmenteni amit lehetett a portól. A parkettát is lefóliáztuk, de az ajtónyitáskor huzat volt, még nem zárták be, és szállt a fólia is, hiába le volt ragasztva, vagy oldalról, vagy alulról ment a por mindenfelé.
Estére azért nagyjából összeszedtük a port és felmostam mindent. Másnap kezdődött a glettelés, festés fehérrel, majd a színnel. Vasárnapra mindennel készen is voltunk a függönyöket is felraktam, hétfőre csak az étkező maradt a bútort átkenni ápolóval és még ott egy kicsit portalanítani.
Tegnap meg elmentünk vásárolni, mert már kenyerem sem volt itthon, vasárnapra úgy főztem, hogy kenyér csak a reggelihez kellett. Péntektől nem voltam a boltban. Ezután megkérdeztük mikor tudják aa kocsit levizsgáztatni, azt mpondták ma vihetjük. Na még tegnap beszaladtunk Miskolcra is lemosatni, mert nagyon koszos volt. Már el is vitte a férjem ide helyben még nem jött haza.
Ami azt illeti jól elfáradtunk, esténként zuhantunk be az ágyba, jót is aludtunk, csak ma reggelre nem tudtunk aludni, sokat felvoltunk.
Az ablakok nagyon szépek lettek, kívülről aranytölgy a színe, mint az ajtó, de belülről fehér. Nem bántam meg hogy hozzáfogtunk, most még a parketta csiszolása van még hátra. Ja és még a redőny is aranytölgy színnel van.
Ma már másodikat nekem is főzni kell,lehet hogy egy kis fánkot készítek magunknak, levesünk van.
Remélem Mindenki jól van, és egy nagy puszit küldök Nektek! Majd benézek még kicsit később, most jött valaki mert csnegettek.