Lia!
Nagyon guszták voltak a kakaós csigáid! Gondolom, hogy nagyon hamar el is fogyott, igaz!
Aranygaluskát jó lenne már enni! - jegyezte meg most a férjem, amikor megmutattam a fotódat!... Talán majd a jövőhéten már rászánom magamat én is... most még nagyon ügyetlen a kezem... de segít majd a férjem, ha kell! - mondja! 
Nagyon cuki lett ez a kis hóember! De jó, hogy megmutattad! Zsomborral együtt csináltátok?
Ma ugyancsak elrepült a nap! ... Ebéd után megnéztünk egy filmet anyósommal együtt. Közben kiderült, hogy valamikor már ezt is láttuk.. a címe: Csodára várva... Elég jó volt, de úgy rémlik, hogy ez a film vágva lehetett, mert hiányoltam belőle pár részt...
Aztán Ő hazasétált, szerencsére már elég sok helyen elolvadt a hó, így egyedül mehetett. Nem tart 10 percig sem az út, ez a kis séta talán jól is esett Neki. 
Aztán utána úgy döntöttünk, hogy még megnézünk egy filmet is. Na ez sokkal jobban tetszett. Kedves kis film, megható igazán. A címe: Maisie tudja... Ezt majd berakom a film ajánló topikba is, mert igazán aranyos film!