Sziasztok!
Mindenkinek szép napot mára!

Margitka: Köszi, átadtam! Jól éreztük magunkat, csak maradjunk még ne menjünk, így este 10 óra volt mikor hazafelé indultunk.
A torta párizsi krémmel volt töltve ezt kérte a fiam. Tettem be fotókat a konyhámba. Gyorsan fényképeztem, nem volt sok időm, mert már megjöttek és mindenki éhes volt.
Nem tudom említettem-e hogy tavaj megrendeltük az ablakokat a gyárban. Most szóltak jönnek szombaton mert legyártották. Na lesz megint nagy széjjelség! Sokat gondolkodtunk két hét után döntöttük, hogy csak kicseréljük. Hiába tettünk be hőszigetelt üvegeket, ha a fa része az ablaknak ki vannak száradva, elég jól jön be a hideg. Különösen a kis szoba ablaknál! Már szivacs hengert is tettem közzé, de ez nem megoldás! Gondoltuk hogy tömítésekkel esetleg rendbe lehet hozni, de azt akármilyen szépen is csinálják meg, csak látni, hogy be van tódva, és az sem kis összeg. Na így csak annál döntöttünk, hogy ezt még megcsináljuk. A bejárati ajtó is nagyon szép lett, jól zár, ott is nagyon ki volt száradva, hiába volt az üveg hőszigetelt. Mi csináltuk már 16 éve, na eddig tartott.
Nincs pihenő, még szerencse tettünk el a festékekből, mert ugye nyáron meszeltünk ki mindent. Mondtam is a férjemnek, hogy akkor kellett volna ezt is mikor az ajtó készült. Igen de ez nem volt betervezve a költségvetésünkbe! Nem kis költség és az ember hatszor megfontolja, hogy lehet kijönni olcsóbban. De ha már nincs tovább akkor lépni kell sajnos!