Válasz: Társalgás
Na akkor csak rajta! ... Aztán áruld ám el a módszert!... Én mindig attól tartottam, hogy szétnyílna sütés közben, és emiatt ki sem próbáltam...
Legyél Te a bátor! ![]()
|
A korábban megszűnt SG fórum folytatása, indult 2016.09.01-től. |
Nem léptél be. Kérlek, lépj be vagy regisztrálj.
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Társalgás
Na akkor csak rajta! ... Aztán áruld ám el a módszert!... Én mindig attól tartottam, hogy szétnyílna sütés közben, és emiatt ki sem próbáltam...
Legyél Te a bátor! ![]()
Sziasztok!
Csak bekukkantok egy kicsit. Egész nap dolgoztam, főztem és készülök holnapra. 30 db palacsinta készen van csak panírozni kell, most készül a saláta hozzá holnapra. Lesz egybesült fasírt is még azt is összeállítom ma, csak sütni kell majd. Holnap jönnek már beszéltem a fiamékkal. Reggel kezdem a torta sütését és remélem akkor készen leszek mindennel.
Ma még főzni is kellett magunknak mert már nem volt maradék.
Ha tudok majd benézek nem tudom mennyi időm lesz, vasárnap mennek haza.
El is köszönök további szép estét kívánok!
Szia Ilona!
Gondoltam, hogy tele vagy munkákkal! ... De ügyes voltál, hogy így előre dolgozol! Akkor kitartás még holnap is! ... Aztán érezzétek jól magatokat együtt a családdal! Biztos jól elfáradsz, de mindenki örül majd a sok finomságnak! 
Azért este már pihenj egy kicsit Te is! 
Most már én elköszönök... További kellemes estét, jó pihenést! 
Nyugodalmas jó éjszakát kívánok Mindenkinek! 

Jó reggelt mindenkinek.
Máris péntek van,juj de jó,ezt a napot már kibirom valahogy...munka után megyek szüleimhez,megmutatom az új dzsekimet,aztán a mai napon csak lazitok itthon,szombaton kezdem a nagy főzést,sütést!
Legyen szép napunk ma is!
Sziasztok!
Jó reggelt! Mindenkinek szép napot kívánok én is! 
Ancsa!
Én bizony nem tudok olyan sokat aludni, hogy reggel ne kívánjam a kávét! ... Már most is arra várok... az illatát már érzem...
Igen végre péntek, van, itt esik az eső... olyan szomorúan indul ez a nap... Ha már csapadék, akkor hó lenne télen! ... De azt hiszem, hogy nagyon nehezen akar ide megérkezni... pedig én annyira várom...
A szüleid örülni fognak, mert csini leszel a dzsekidben! Jól leszed, ha ma lazítasz, úgyis dolgoztál egész héten... Azt hiszem, hogy követlek, mert főznöm ma nem kell... bár munkát találnék... na majd meglátom, hogy mire tudom rábeszélni magamat...
Holnap főzni is kell majd... de még nem tudom, hogy mi legyen... addig eldöntöm.... De most már én is megiszom a kávét, mert addig csak ásítozok....
Kell az élénkítő! 
Sziasztok.
Hazaértünk mi is,voltam fodrásznál,utána vásárolni;remélem nem kell menni a hétvégén.Bár friss élesztőt nem kaptam a tescoban,a port nem szeretem.Este még a kutyát kell vinni oltásra.
A pénteknek én is örülök,csak azt veszem észre hogy szinte hétfő és péntek követi egymást,úgy rohan az idő. Gyerekkoromban soha nem akart hétvége lenni.
Tegnap nagyon jó napunk volt,kevesen voltak nyugiban tudtunk dolgozni.
Ancsa.
Szép a dzsekid,viseld egészséggel sokáig.
Szia Lia!
Akkor csini a frizurád! Ugye ilyenkor még fiatalabbnak is érzed magadat!... Na és még sokkal jobb a közérzeted is, igaz!
... Legalábbis én azt szoktam mondani a férjemnek, hogy: ... " ugye fiatalodtam!"... merné azt mondani, hogy nem! ... ![]()
Mi is átsétáltunk a délután megint a Tesco-ba... na most volt végre itt is mandarin, és még olcsóbb is, mint tegnap a zöldségesben... Csak vettem 1 kilót megint!
... A porélesztőt én sem szeretem, már nem is emlékszem rá, hogy mikor vettem utoljára...
Most én is úgy látom, hogy nagyon gyorsan eltelt ez a hét... Nem rég koccintottunk az újévre... aztán már 12-e van....
Akkor hajrá hétvége! .... 
Ó szegény kutyusod!... de talán most is hamar, és szerencsésen túl lesz a szurin!
... Időpontra kell vinni? 

Szervusztok!
Jó volt a mai nap,voltam benn a szüleimnél,persze tetszett a dzsekim nekik is,és én is nagyon szeretem jó meleg és könnyű,nem kell cipelni.
Atti délelőtt volt a városházán kifizette az éves adónkat a lakásra,autóra,utánfutóra,sőt a szüleimét is egyúttal.Felvitték az adókat nálunk,mint mindent,most januártól...mi pedig ma aláirtuk az új szerződést a felemelt fizetésről...Kérdeztem a főnöknőt hogy lesz ezzel a járulék fizetéssel,azt mondta márciusig még a cég fizeti utánunk,még teljesen biztosat ők sem tudnak,majd meglátjuk,lehet továbbra is ők fizetik majd...Hogy minek kellett ezt igy megkavarni!
Köszönöm Lia,remélem tartani fog sokáig!A kutyus már túl van a szurin,szerintem észre sem vette!A macskák is könnyen tűrték!
Már túl is vagyunk a szurin,észre sem vette a kutyus,kapott féreghajtót;1/2 év múlva kell menni újra.
Margitja.
4-volt a doki,időben odamentünk így megint elsők lehettünk,gyorsan végeztünk.
A frizurám most nem lett túl rövid,majd a nyáron.
Ancsa.
Jól megkavarják nálatok is a fizetéseket,csak a végén nehogy kevesebbet kapjatok.
Kétszer küldte el az üzenetet,telefonról nehezebben írok.
Na itt is vagyok már!
... csak közben megvacsoráztunk... aztán elbeszélgettünk....
Ancsa!
Látom, hogy Te is ideértél közben. Most is gyönyörű téli képet hoztál... lehet, hogy az idén már csak képeken látunk havat?
Tudtam én, hogy a szüleidnek is teszik majd az új dzsekid! Örülök, hogy Te is meg vagy elégedve vele! ![]()
Na és legalább nagy fizetésemelést kaptatok?
Lia!
Akkor egy fél évig nyugi lesz a kutyussal... Most már nem kell izgulni miatta!
Nyáron én is jobban lenyíratom a hajamat mindig... Már 3 hete vágattam, de még elég jó, biztos kibírok még 3 hetet...
Nem is vettem észre a duplázást... ezek szerint ki tudtad törülni! 
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Társalgás