Válasz: Társalgás
Na ez aztán a rejtély. Van aki látja , van aki nem.
Lia!
Ugyan , ha már főztök jó nagy fazékkal, főzhetnétek üsttel, a sok sokkal finomabb, és akkor jutna nekem is , meg Icuéknak is. Na? Na ? Rábeszéltelek?
|
A korábban megszűnt SG fórum folytatása, indult 2016.09.01-től. |
Nem léptél be. Kérlek, lépj be vagy regisztrálj.
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Társalgás
Na ez aztán a rejtély. Van aki látja , van aki nem.
Lia!
Ugyan , ha már főztök jó nagy fazékkal, főzhetnétek üsttel, a sok sokkal finomabb, és akkor jutna nekem is , meg Icuéknak is. Na? Na ? Rábeszéltelek?
Ilona.
Sok boldog évet kívánok még nektek.
A férjed ügyesen megoldotta a problémát.
Klári
Nem fogtok ki rajtunk egy szavatokba kerül,jöttök és megfőzzük nektek csak közben vegyétek fel Margitkáékat is.
Ancsa sajnos messze van,pedig jöhetnének ők is.
Ilona!
Tegnap volt a 41. házassági évfordulótok!?!!
Akkor így utólag is sok szeretettel köszöntelek Benneteket! Kívánok még sok-sok egymással töltött boldog éveket, erőben, egészségben!

Papa nagyon ügyesen megoldotta a lufit a kis Levente szülinapján! ![]()
Na puszi mindenkinek pihenjetek jól és sokat.
Klári.
Te meg üres ládákkal gyere haza holnap,legyen sok vevőd.
Köszönöm Lia! Milyen jó is lenne, csak úgy elindulni, és menni. Te is pihenj jót!
Icukám!
Kívánok nektek Boldog évfordulót én is. Na meg még sok sok évet együtt.
Nagyon szép időt töltöttetek már a pároddal.
Én is lekapcsolom már a lámpát, Apa már szundikál(bár állítja, nézi a tv-t)
Jó éjt nektek!Holnap találkozunk.
Lia!
Tényleg érdekes ez a kép berakás.... Én is nézelődtem, keresgéltem mindenhol.. jól itt is ragadtam, pedig korábban akartam ma elköszönni...Látom, hogy közben Te is elköszöntél! Jó pihenést! ![]()
Klári!
Én is sok vevőt, és még több pénzt kívánok a holnapi piac után! Te is pihenj jól!
Mára én el is köszönök.... További kellemes estét, jó pihenést! 
Nyugodalmas jó éjszakát kívánok Mindenkinek! 
Sziasztok! Mindenkinek szép napot kívánok! 
Jelentem végre nagyon jól aludtunk éjszaka, fél 5-ig fel sem ébredtünk, és utána is elaludtunk még... csak fél 7-kor ébredtünk meg... na ilyen is régen volt már.... Itt jelenleg 10 fok van, már érezhető az idő javulása...
Körülnézek még a levelezőimben, aztán készítem is a reggelinket...
Kész a kávénk is, lehet inni! 
Sziasztok.
Én is kívánok nagyon szép napot mindenkinek.
Csodás idő van,reggel takarítottam utána kimentem kertben a virágokat rendeztem.
Ebédelek és indulok dolgozni.
Margitka.
Akkor jól kipihentétek magatokat.
A kávéból ittam,köszi.
Szervusztok!Itthon vagyok,voltam benn anyuéknál ma is,apu még mindig azt mondja nem áll biztosan a lábán,van mikor meginog,de azt mondta ő már ebben az életben nem megy orvoshoz...Volt nálam édes túró ,vágtam egy jó darabot neki belőle,mert szereti csak úgy enni,reggel Atti vitt a tegnap sütött sonkás sajtosból is.Még volt egy kis húsleves levem,abból főztem egy gombalevest,és egy adag tőrós tejfölös,kapros kockát,jó sok sonkával piritva rá.
Ma megint nagyon nehéz napom volt,annyi a munka,hogy megint túlzásokba esik a főnöknő és annyira gyorsra teszi a szalagot,hogy képtelenség megcsinálni ami rajta van,.tegnap normálisan ment,nem is volt gond,szépen tartottam is nem maradtam le,ma kétszer meg kellett miattam állitani,mert egy csomó munka rám gyűlt...Ott csodálkozott,hogy mi van?Mondtam nagyon gyors a szalag nem birom megvarrni,egy kocsit megvarrok ,a másik már elment,nem birom,tegyen valakit a helyemre,aki gyorsabb ,mint én...de nem tett...ki vagyok fáj mindenem,leszakad a karom,a lábam amivel nyomom a pedált az is fáj,bedagadt...mondtam is Attinak,majdnem ott tartottam,hogy felállok és eljövök,lesz, ami lesz.Már egy idő után nyillalt a szivem a kapkodástól,meg az idegességtől ,még a végén onnan visz el a mentő a szalag mellől...
amilyen idegesen jöttem haza,nem volt semmi kecc-mecc,elkaptam Poci nyakát és lenyomtam a féreghajtótablettát a torkán,nem tudott ellenkezni,mint múltkor,akkor kiköpködte,meg szétnyálazta...most meglepődött,hogy lenyelte egyből...Ettem is,most pedig megyek befekszem egy kád vizbe,kiáztatom a fájdalmat az izmaimból...Szombatra megigértem Babinak ,elhozom megint Prücsit,mert ő is nagyon fáradt,minden este megy oda és viszi sétálni,eteti,itatja,mondta is hogy nagyon ki van ő is...nem lesz ennek jó vége,ha nem találunk gazdát neki,nem birjuk csinálni, a munka után...
Hozok egy kis kávét,jó lesz holnapra ha megmikrózzátok,úgy sem vagyok itt reggel...
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Társalgás