Válasz: Társalgás

Jó reggelt...olyan törötten ébredtem,nem aludtam valami jól,fáj mindenem,vajon a meleg miatt?Az éjjel nagy köd szállt le,de most hajnalra eloszlott..sietek haza,azt hiszem ma főznöm kell....
|
A korábban megszűnt SG fórum folytatása, indult 2016.09.01-től. |
Nem léptél be. Kérlek, lépj be vagy regisztrálj.
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Társalgás

Jó reggelt...olyan törötten ébredtem,nem aludtam valami jól,fáj mindenem,vajon a meleg miatt?Az éjjel nagy köd szállt le,de most hajnalra eloszlott..sietek haza,azt hiszem ma főznöm kell....
Sziasztok!
Jó reggelt! Mindenkinek szép napot kívánok én is! 
Ancsa!
Látom, hogy megint a faceról hoztad a képeidet... sajnos ezek megint el fognak tűnni... ![]()
Jó munkát a dolgozóban. Nekem ma varrogatás rámolás lesz a porondon...
A reggeli kávét ma is a férjem főzte. Épp most ittam meg én is. 
Na akkor amíg ilyen sötét van, még nézelődök egy kicsit a neten... aztán majd meglátom, mennyire tudom rábeszélni magamat a munkára... 

Szép napot mindenkinek!
Sajnos a Faceről másképp nem tudom hozni őket,onnan nem tudom tárhelyre tenni...Elolvadnak majd mint a tavalyi hó...
Semmi újság nincs ma,egyenesen hazajöttünk a munkából,ebédeltünk ,elmosogattam és megy a mosógép,mindjárt ki is tudok teregetni,ha igaz,benn a száritóra,már ereszkedik is le a köd....Ma 12 fok volt,és sütött a nap,de mint mondják a kutya nem eszi meg a telet...lesz itt még hideg...
Sziasztok.
Hazaértünk,meg van az időpont,február 7-én lesz a műtét,ha nincs gond még az nap este hazajöhet a férjem.Nem altatják,gerincérzéstelenítéssel végzik.
Szerencsére ma sem és tegnap sem voltak sokan,gyorsan megebédeltünk,jöhet egy kis pihi.
Nahát ez jó hir,elég hamar sorra is kerül és nem is tartják benn..
Sziasztok! 
Ancsa!
Ha nem tudod lementeni a gépedre a faceról, ( bevallom, hogy én nem is próbáltam, mert nagyon ritkán nézek be oda... de majd később megnézem, hogy lehet-e?)
Ha ide berakod a képet, akkor letudod menteni a saját gépedre, és onnét már fel lehet tenni egy tárhelyre, én a képfeltöltőre most megcsináltam a Te képedet, amit most hoztál. Így ez már nem veszik el! Ha megnézed szerkesztőben a 6108-asz hozzászólásodat, már a képfeltöltőről jön a kép! Olyan szép a kép, sajnálnám, ha eltűnne... ![]()
Tehát már dolgoztál is munka után otthon,... akkor megint megérdemeled a pihenést! 
Lia!
Jó, hogy már tudjátok az időpontot! ... Addig is nehéz lesz a férjednek, de legalább közel a cél... Talán az is szerencse, ha aznap haza is engedik, biztos ez megnyugtató érzés lesz Neki is! ![]()
Ti is pihenjetek most már! 
Sziasztok!
Margitka! Még tegnap ajkartam jönni, de úgy elhúzódott minden hogy csak későn 9 órakor fejeztem be a munkát.
A torta készen lett még tegnap akartam azt is hozni, de már nem volt kedvem a gép mellé ülni. Ma délelőtt bementünk Miskolcra délután 2 órára értünk haza. Utána ebédeltünk, alig hogy befejkeztük vendég jött, az alig hogy elment jöttek a tortáért. Na most van egy kis szusszanás. Jönnek a gyerekek és be kellett vásárolni, mert az ünnepek előtt voltunk és már azóta fogyóban vannak a dolgaim.
A tortának nagyon örültek gondolom nagy meglepi lesz aki majd kapja.
Egyik képet hozok róla, de van másik is, majd ennek is leírom a receptjét., jaj nagyon finom lett.
Egy 40 perc alatt itt volt kerékpárral a barátnőm. Nagyon szép ez a kép amit betettem, sajnálom hogy nem sikerült megnézni.
Lia! Itt van már hamar az időpont, majd csak túl lesz rajta a férjed. Jó hogy még aznap haza is engedik.
De,lementem majd a gépre,onnan a tárhelyre,értem!
Szia Ilona!
Ó de nagyon szép, és ünnepélyes lett a torta! Nekem is nagyon tetszik!
Akkor majd várom a receptjét! ![]()
Ha jó az idő, akkor a kerékpározás is egészséges sport! ... Biztos jól aludt éjszaka a barátnőd, mert ugye ezt az utat kétszer kellett megtennie! 
Te nem mentetted le azt a szép képet a gépedre?... mert akkor alkalomadtán fel tudnád tenni a képfeltöltőre, és onnét ide... ha ennyire szép, bizony jó lenne majd látni! 
Ancsa!
Én régebben már kipróbáltam a képek lementését onnét, de nem emlékeztem rá.... na most újra... pillanatok alatt meg lehet oldani. 
Margitka!
Elmentettem a képet mert nekem nagyon megtetszett. Én itt látom, majd megpróbálom feltenni remélem sikerülni fog.
Ilona!
Te azért látod a képet, mert a saját géped elmentette a memóriájába... De ha törlöd az előzményeket a gépeden, akkor már nem látod... A képfeltöltőre Te is szoktál képeket felrakni, biztos sikerülni fog. Most már még jobban kíváncsi vagyok arra a képre! ![]()
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Társalgás