Sziasztok!
Mindenkinek szép napot kívánok én is!

Margitka! Ma nekem sem kell főzni, de bekukkantottam, már hozzákezdtem sütni.. Egy piskóta már a sütőben van, holnapra kell a torta.
Tegnap délután meglátogatott a barátnőm, már régen volt nálunk. Kerékpárral jött annyira jó idő volt, 25 km-re lakik tőlünk. Jól elbeszéltük az időt négy órakorment el. Mi meg öt órára hivatalosak voltunk a nászékhoz. VoLt kapkodás de csak egy kicsit késtünk. Ott is hamar elröpült az idő, csak maradjunk még, ne siessünk, nem akartak engedni, meg gyerekek nem voltak jobban lehetett így beszélgetni, 9 órára értünk haza.
Ti jót filmeztetek, mi is azt terveztük délutánra , de így nem lett belőle semmi.
A receptet leírom, majd készítek fotót is és azzal beteszem, mi nagyon szeretjük.
Most jut eszembe, a krémes annyira kapós volt, hogy a barátnőm is evett belőle, meg vittem a nászéknak is, el is fogyott. Ma délután ha lesz időm a torta mellett megigértem a férjemnek ismétlés lesz.
Lia! Jaj de nagyon finom fánkot készítettél, annyira guszta gondolom már el is fogyott. Akkor jól jártál, neked is lett egy kis toros. Mi nagyon szeretjük.
Ancsa! Neked is jó munkát mára. Itt megiont ronda az idő.