589

Válasz: Társalgás

Nem raktam sehova Margitka. Tavaly is így jártam , amit a facebukról hoztam át, egy idő után eltűnt.

590

Margitka! Én látom aképet egyébként. Ha nem szólsz, nem is tudom meg, hogy ti nem látjátok.

591

Klári!

Én nem is szeretek éhes lenni!  http://margit2.hu/ujforumba/papakacsint.gif

Nekünk viszont már alig van zöldbab, a jövő héten lehet, hogy ki is tépjük már... majd meglátom, hogy lesz-e addig is mit szedni róla... http://margit2.hu/ujforumba/fejvakaras.gif

Rengeteg lett a kártevő a kertekben...tényleg elkeserítő...

592

Klári!

Ugyanaz a helyzet, mint Ilonánál... Légyszíves nézzél át  a konyhájába, és írd meg, hogy Te látod -e a 18-asba berakott képét!  Köszi!

593

Jó lenne pár tyúk , akit ilyenkor kiengedhetnél takarítani, és akkor nem tudna annyi áttelelni. Bár a csigát a tyúk nem eszi meg. de arra meg ott a kacsa. Bár nekem sincs olyanom, de ha elszaporodik itt is a csiga, ami bizony kezd, de szerencsére csak a mi fajtánk, nem mintha az gusztusosabb lenne, mint a barna.

594

Nem Margitka! Icukánál én sem látom a képet!

595

Szerintem Ilona meg a Te képedet nem látja a kertesben a 23-as hozzászólásban...

De közben Ilonánál kiderült, hogy téves címet tett be, azért nem láttuk mi. smile

596

Klári.

Írtam hogy töltöt káposztát főzünk nagy fazékkal mert küldünk kintre is.

Én sem látom a 18 as képet.

597

Sziasztok!

Mindenkinek köszönöm, jaj de aranyosak vagytok!  Bizony nagyon örült a tortának, de még a szülők is! Öröm volt nézni őket! Én meg nagyon boldog voltam, hogy örömet szerezhettem. Imádom készíteni,a fiúk már megmondják mit kérnek, ha kivitelezhető, akkor megcsinálom. A krémeseket jobban szeretjük, a marcipánt nem nagyon mert édes, de jó vele díszíteni, és figurákat készíteni.

Zsuzsa! Nektek meg még sok boldog házassági évfordulót! A miénk is tegnap volt 41.-ik! Mi is megünnepeltük a gyerekekkel, de most egybe volt a szülinappal, így jött ki.

Képzeljétek, hogy jártunk. A férjemmel vásároltunk, és láttunk lufit, amire 5-ös volt írva. Na nem kellett mondanunk, mindketten egyre gondoltunk, megvesszük a gyereknek  nem kell utána járni. Itthon boldogan ujságoljuk a szülőknek, ne vegyetek mert kaptunk. Bontják ki hát 50-es szám van rajta! A nullát nem lehetett látni. Na jót nevettünk, mondtam 9 évet várunk, ha megéljük, majd jó lesz nekünk az évfordulóra!  Papa a nullából mosolygós napocskát készített, így fel tudtuk használni! Mert ugye, nem lehetett kapni csak 5-ös számmal!

Telefonon van, én mára el is köszönök, további szép estét, jó pihenést kívánok!

598

Lia!

Ebből a káposztából én is kérek,mert még nem ettem én nem ilyet főzök!

599

Lia!

Köszi, hogy Te is megnézted Ilonánál a 18-ast.. smile

De most akkor légyszíves a kertesben is nézzed meg az 1. oldalon a 23-ast. Látod a  báb képét?

600

A bábosat igen látom.