Válasz: Társalgás
Nem raktam sehova Margitka. Tavaly is így jártam , amit a facebukról hoztam át, egy idő után eltűnt.
|
A korábban megszűnt SG fórum folytatása, indult 2016.09.01-től. |
Nem léptél be. Kérlek, lépj be vagy regisztrálj.
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Társalgás
Nem raktam sehova Margitka. Tavaly is így jártam , amit a facebukról hoztam át, egy idő után eltűnt.
Margitka! Én látom aképet egyébként. Ha nem szólsz, nem is tudom meg, hogy ti nem látjátok.
Klári!
Én nem is szeretek éhes lenni! 
Nekünk viszont már alig van zöldbab, a jövő héten lehet, hogy ki is tépjük már... majd meglátom, hogy lesz-e addig is mit szedni róla... 
Rengeteg lett a kártevő a kertekben...tényleg elkeserítő...
Klári!
Ugyanaz a helyzet, mint Ilonánál... Légyszíves nézzél át a konyhájába, és írd meg, hogy Te látod -e a 18-asba berakott képét! Köszi!
Jó lenne pár tyúk , akit ilyenkor kiengedhetnél takarítani, és akkor nem tudna annyi áttelelni. Bár a csigát a tyúk nem eszi meg. de arra meg ott a kacsa. Bár nekem sincs olyanom, de ha elszaporodik itt is a csiga, ami bizony kezd, de szerencsére csak a mi fajtánk, nem mintha az gusztusosabb lenne, mint a barna.
Nem Margitka! Icukánál én sem látom a képet!
Szerintem Ilona meg a Te képedet nem látja a kertesben a 23-as hozzászólásban...
De közben Ilonánál kiderült, hogy téves címet tett be, azért nem láttuk mi. ![]()
Klári.
Írtam hogy töltöt káposztát főzünk nagy fazékkal mert küldünk kintre is.
Én sem látom a 18 as képet.
Sziasztok!
Mindenkinek köszönöm, jaj de aranyosak vagytok! Bizony nagyon örült a tortának, de még a szülők is! Öröm volt nézni őket! Én meg nagyon boldog voltam, hogy örömet szerezhettem. Imádom készíteni,a fiúk már megmondják mit kérnek, ha kivitelezhető, akkor megcsinálom. A krémeseket jobban szeretjük, a marcipánt nem nagyon mert édes, de jó vele díszíteni, és figurákat készíteni.
Zsuzsa! Nektek meg még sok boldog házassági évfordulót! A miénk is tegnap volt 41.-ik! Mi is megünnepeltük a gyerekekkel, de most egybe volt a szülinappal, így jött ki.
Képzeljétek, hogy jártunk. A férjemmel vásároltunk, és láttunk lufit, amire 5-ös volt írva. Na nem kellett mondanunk, mindketten egyre gondoltunk, megvesszük a gyereknek nem kell utána járni. Itthon boldogan ujságoljuk a szülőknek, ne vegyetek mert kaptunk. Bontják ki hát 50-es szám van rajta! A nullát nem lehetett látni. Na jót nevettünk, mondtam 9 évet várunk, ha megéljük, majd jó lesz nekünk az évfordulóra! Papa a nullából mosolygós napocskát készített, így fel tudtuk használni! Mert ugye, nem lehetett kapni csak 5-ös számmal!
Telefonon van, én mára el is köszönök, további szép estét, jó pihenést kívánok!
Lia!
Ebből a káposztából én is kérek,mert még nem ettem én nem ilyet főzök!
Lia!
Köszi, hogy Te is megnézted Ilonánál a 18-ast.. ![]()
De most akkor légyszíves a kertesben is nézzed meg az 1. oldalon a 23-ast. Látod a báb képét?
A bábosat igen látom.
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Társalgás