Sziasztok!
Mindenkinek szép napot kívánok én is!

Hoztam megint gyönyörű téli képet. Legalább így gyönyyörködjünk benne, ha már itt nincs hó.
Margitka! Olvasom, hogy megkívántad az ebédet, leves itt is maradt mellé krumplifőzelék lesz tükörtojással. Majd meglátot milyen finom lekvárral is a tészta. Néz is a férjem mikor lekvárt teszekrá, mert ugye van még rajta pirított szalonna is. De nagyon finom nekem, kíváncsi vagyok mit szólokás túróslekváűsz hozzá majd, ha esetleg kipróbálod. Itt még szokás túróslekváros kelt tésztát is sütni, én is szoktam sütni, az is finom.
Az unokám jól van, tegnap még hányt, vévig aludta az éjszakát, reggel meg már evett és eddig nem jött ki belőle. Mondta is a doktornő, hogy sok folyadékot kell inni, de ki is fogja hányni rögtön, így hamar meggyógyul 1-2 nap alatt. De nem ivott sok folyadékot hogy rögtön kijött belőle, csak óvatosan, így tovább tartott a gyógyulása. Egy napot járt, másnap beteg is lett.Hétfőn megyen oviba, remélem nem esik vissza már.
Ti is dolgoztatok tegnap lebontottátok a fát. Én is erőt vettem magamon a férjem segített és rendbe van téve a terasz. A fánk még meg van, ez nem pereg műfenyő. Mármegbarátkoztunk vele. a fiúknak először nem tetszett de már Leventeék is ilyet vettek. Laciéknál van még élő ők normand fát vesznek mint mi ezelőtt, de már az is pereg.
Lia! Örülök, hogy az unokád is meggyógyult. Itt tegnap is és még most is nincs szép idő. Remélem lazább napod lész ma a munkahelyen. A férjed hogy van, javult az állapota egy kicsit?
Ancsa!! Köszi a reggeli kávét, szép készletben hoztad! Nagyon érdekes a munkahelyed, nincs pénz műszerészekre? Varrodában szoktak legalább egy műszerészt alkalmazni. Nagyon spórolnak rajtatok!