Válasz: Társalgás
Szervusztok ,Ilona!Én nem találom a videót,nincs még feltéve ide?
|
A korábban megszűnt SG fórum folytatása, indult 2016.09.01-től. |
Nem léptél be. Kérlek, lépj be vagy regisztrálj.
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Társalgás
Szervusztok ,Ilona!Én nem találom a videót,nincs még feltéve ide?
Sziasztok! 
Ancsa!
Látom, hogy Te is ideértél... Eltelt az első napod... olvastam, hogy még sokat nem tudsz a jövőt illetően.. majd kialakul...
Örülök, hogy legalább apukád jól van, és talán anyukád állapota sem romlik... csak stagnál... a cicusaid is biztos megörültek, amikor hazaértél...
Pihend ki magadat, a szabik után mindenképpen fárasztó lehetett a napod. 
Lia!
Örülök, hogy Zsombornak nincs komolyabb baja, akkor a pár nap alatt otthon helyre is jön! Ha eddig nem hiányzott, akkor nem lesz gond bepótolnia majd, amit tanulnak a napokban. Csak pihenjen sokat! 
Ma én is átírogattam az új naptárba a szülinapokat, névnapokat, stb... amit nem szabad elfelejteni... Mindig beírom, hogy mi történt... Mi is épp beszélgettünk róla, hogy tavaly január elején már mentünk is ki a kis folyóra és átjártunk a velencei-tóra is korizni.. na ez az idén már nem úgy lesz...
Ilona!
Ebéd után egy kis pihenőt ma is beiktattunk... a mára tervezett mosást holnapra halasztottam... tulajdonképpen jobb is, mert délutántól már nagyon borongós, sötét lett nálunk... a szél is felerősödött megint... Most már túl vagyunk a vacsorán... lazára is fogom a délutánt, és estét... Holnaptól már lassan el kell kezdeni a szokásos teendőket is... 
Ilona!
Én közben felraktam a kis videót a YouTube-ra... Sajnos elég halk, így teljes hangerőre kell kapcsolni a gépet, ha valaki meghallgatja:
Akkor kattintsatok a linkre! Levente - 2018 karácsony
Kolnben a repuloterenmegerkezeskor
Szia Margaréta!
Nagyon jó fotót hoztál! Helyesek vagytok! 
Margitka!
Köszönöm Neked itt is! Legalább megtudja nézni Lia és Ancsa is!
Margaréta! Nagyon jó a fotó! Látni, hogy nagyon jó a hangulat!
Én mára el is köszönök Mindenkinek további szép estét kívánok!
Ilona!
Örülök én is, hogy összejött!. ![]()
Elálmosodtam én is... Követlek... Lassan megyek is fel a fürdőszobába lefürödni, aztán már csak a hálószobában nézem a tévét... További kellemes estét, jó pihenést! 
Nyugodalmas jó éjszakát kívánok Mindenkinek! 

Jó reggelt,úgy aludtam,mint akit fejbevertek...egyszer ébredtem meg de vissza is aludtam,legközelebb pont fél 5 volt mikor megébrdtem...alig hittem el,hogy már kelni kell...sokkal könnyebb kipattanni az ágyból fél 5 kor ha nem munkába kell indulni,hanem a konyhába.. ![]()
Sziasztok!
Jó reggelt! Mindenkinek szép napot kívánok én is mára! 
Ancsa!
De jót nevettem most a reggeli kávé kísérő szövegén! ![]()
Én nem dicsekedhetek most a jó alvással... megint voltam fent párszor az éjszaka folyamán... de reggel 6 után már nem tudok tovább maradni az ágyban... Ismét én főztem meg a reggeli kávénkat, és már meg is ittam... Jól is esett! ![]()
Gondolj arra, hogy holnap már péntek lesz! ... Kitartás!
Én már berakodtam a mosógépbe,
dolgozik is... A teraszra biztos ki tudok teregetni majd, ha esetleg lenne is eső... egyenlőre kellemes a levegő itt. ![]()

Sziasztok.
Legyen nagyon szép napunk.Ragyog a nap,szép idő van,csak nem a hónapnak megfelelő a hőmérséklet.Reggel beszélték a tv-ben hogy nincs ez így jól.
Volt intézni valónk,egy kicsit vásároltunk,ebédelünk és megyek dolgozni.
Szia Lia!
Nekünk is ki kellett még ma is mozdulni, mert GPS tartója tönkrement, és helyette kellett venni újat... szerencsére Érden kaptunk is, és hamar megjártuk az utat... 
Az idő valóban csodás, a ruhák szépen száradnak... Fellelkesedtem, és beraktam a gépbe még egy adagot, kihasználva a jó időt.... Mindjárt végez is a gép, és kiteregetem a második adagot is...
De szerintem is meg lesz ennek még a böjtje, mert "nem eszi meg a kutya a telet"... ahogy szokás mondani...
Mi is túl vagyunk az ebéden... na mire ezeket leírtam, hallom, hogy jelez a gép, kész is a mosás... mehetek is kiteregetni... 
Neked is jó munkát a dolgozóban! 
Zsombor jobban van?
Sziasztok!
Mindenkinek szép délutánt kívánok!

Margitka! Itt nincs jó idő, megint nyirkos, sötét. A teraszról akartam leszedni a díszeket, fényt de nincs kedvem hozzá.
Talán a ruhák már meg is száradtak azóta. Nekem tegnap ment kétszer a gép, de végül csak bent kellett szárítani tovább mert elromlott az idő.
Ma tarhonyaleves volt, mellé túróstészta, magamnak még tettem rá szilvalekvárt is. Nagyon jól esett.
Nem tudom megint nagyon nyomott vagyok, álmos. Még a délutáni kávénkat nem főztem le, de az következik majd.
Lia! Jó munkát délutánra! Az unokád jobban van? Levente kezd javulni még volt hőemelkedése, reggel beszéltem velük. Este még kihányta a vizet,de utána aludt szépen, reggel 5 órakor felébredt, remélem el tud aludni most délután egy kicsit. Nem is akarom zavarni őket majd estefelé beszélek velük.
Ancsa! Lassan otthon leszel és már csak egy nap itt a hétvége, lehet megint pihenni. Köszi a reggeli jkávét, a szöveg mellé mint mindig nagyon jó!
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Társalgás