Válasz: Társalgás

|
A korábban megszűnt SG fórum folytatása, indult 2016.09.01-től. |
Nem léptél be. Kérlek, lépj be vagy regisztrálj.
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Társalgás

Koszonom szepen Ancsa a segitseget ezutan gyakrabban fogok jelenkezniKuldok ket kepet 2016 es 2017 a munkatarsakal

Sziasztok! 
Ilona!
Már vártam a havas képet, amit hozol, nagyon tetszenek... ez is gyönyörű!
Mi délután már le is szedtünk a világításokat odakint, jó idő volt hozzá, szerencsére nem esett eső... aztán pihentünk egy kicsit... Megnéztünk egy jó filmet is közben... Holnap nem kell főzni, mert van bőven maradék... Jó is így, mert átjönnek megint a szomszédaink pótszilveszterezni hozzánk...
Talán már meg is érkeztek a vendégeitek, érezzétek nagyon jól magatokat! 
Nem csodálom, ha fáradtnak érzed magadat, mi is 3-kor kapcsoltuk le a tévét ma hajnalban a hálószobában .... és bizony jól is esett a délutáni pihenő most....
Ancsa!
Mi itt megállapítottuk, hogy az idén több volt a petárda és a rakéta fellövése... jó sokáig hallottuk...
én is főleg az állatokat sajnálom, és azért soknak is találtam... Nálunk ma semmi eső nem volt szinte tavaszias lett az idő...még a nap is kisütött... 
Margaréta!
Örülök, hogy végre sikerült a képek berakása, köszönjük az újévi köszöntőt is! 
Na ugye, hogy nem is olyan bonyolult ide képeket berakni. ![]()
Margaréta!
Nagyon szívesen,bármikor ,ha tudok segitek! ![]()
Remélem Margitka,akkor holnap nálunk is jobb ,naposabb idő várható,jön az erre is,ma nagyon csúnya szürke és unalmas nap volt...
Ancsa!
Én is köszönöm, hogy segítettél Margarétának! 
Lehet, hogy holnapra odaér a jobb idő hozzátok, drukkolok ezért!... Ide viszont esőt jósolna az előrejelzésben... kíváncsi leszek, hogy mi lesz belőle?
Most hogy mondtad Margitka,meg is néztem az időképet nálunk is..lehangoló,eső kedd,szerda,méghozzá nem is kevés...a hét végére viszont szép napsütést igérnek,13-15 fokkal!
Túl vagyunk a vacsorán, most már én utána csak tonikot ittam citromszelettel... ezzel is lehet koccintani... Azt hiszem, hogy ma korábban lepihenünk, mert nem sokat aludtunk az elmúlt éjszaka....
A reggelt úgyis porszívózással kezdem.... aztán egy kis pezsgős koccintás holnap belefér a szomszédokkal még ebéd előtt... 10 óra körül jönnek át. Holnapra még laza napot tervezek, de az utána következő napokban mosni is kell majd, és ugye ha akarok munkát mindig lehet találni...
További kellemes estét, jó pihenést! 

Szia Margit! nem tudtam egyszeruen mit csinaljak a fenykenel,
Sziasztok!
Ilona!
Már vártam a havas képet, amit hozol, nagyon tetszenek... ez is gyönyörű!![]()
Mi délután már le is szedtünk a világításokat odakint, jó idő volt hozzá, szerencsére nem esett eső... aztán pihentünk egy kicsit... Megnéztünk egy jó filmet is közben... Holnap nem kell főzni, mert van bőven maradék... Jó is így, mert átjönnek megint a szomszédaink pótszilveszterezni hozzánk...
Talán már meg is érkeztek a vendégeitek, érezzétek nagyon jól magatokat!
Nem csodálom, ha fáradtnak érzed magadat, mi is 3-kor kapcsoltuk le a tévét ma hajnalban a hálószobában .... és bizony jól is esett a délutáni pihenő most....Ancsa!
Mi itt megállapítottuk, hogy az idén több volt a petárda és a rakéta fellövése... jó sokáig hallottuk...
én is főleg az állatokat sajnálom, és azért soknak is találtam... Nálunk ma semmi eső nem volt szinte tavaszias lett az idő...még a nap is kisütött...Margaréta!
Örülök, hogy végre sikerült a képek berakása, köszönjük az újévi köszöntőt is!
Na ugye, hogy nem is olyan bonyolult ide képeket berakni.

jó reggelt mindenkinek!
Az utolsó szabad napom az ünnepek után..azt hiszem ma már inditom a mosógépet és amennyire tudom rendbe teszem a lakást,holnap indul a mókuskerék....
Az éjjel sokáig filmeztem,fél 12-ig,a HBO-n néztem egy thrillert,igen érdekes ,és gyomorforgató volt,pont nekem való! ![]()
Úgyhogy jó soká keltem fel,már a macskák rajtam randaliroztak...most iszom a kávém...
Sziasztok!
Jó reggelt! Mindenkinek szép napot kívánok mára én is! 
Ancsa!
Köszi a kávét. Már mi is túl vagyunk rajta. Én most reggeli előtt még körülnézek itt a neten, aztán csak porszívóznia akarok. 10 órától még lesz egy kis újévköszöntő a francia szomszédainkkal... A mosás nálam holnapra van beprogramozva...meg a leendő többi munka is...
Igaz, hogy nem is tudnék ma kiteregetni mert esik az eső... 
Mi tegnap viszonylag korán lefeküdtünk, én rögtön bealudtam a tévé mellett a hálóban, de miután a férjem lekapcsolta a tévét, megébredtem, és bizony óránként, néztem az órára hajnali 4-ig... után meg jól elaludtunk, majdnem 7 óra volt, hogy felébredtünk... Na én éjjel biztos nem mernék trillert nézni... 
Akkor neked is jó takarítást! ... 
Szia Margitka!
Kellemes időtöltést a szomszédaiddal,nekem már mos a gépem,azt nézegetem a hűtő ürül,ugyebár a rántott hús fogy szépen,már krumplisaláta is csak egy evésre való van,az ma elfogy,ha hazajövök holnap a munkából,nem lesz semmi étel csak levesem van.azt hiszem valami másodikat főzök gyorsan.Ja és még vinni is kell valamit uzsonnára....
Ja,hát a filmben voltak jelenetek,mikor én sem tudtam odanézni...
Ancsa!
Köszi! ![]()
Mi is csináltunk ám krumplisalátát, de jó sokat... nekünk is van még abból is..
... holnap viszont levest már kell főzni... majd reggelig kitalálom mi legyen...
Neked is jó főzést.. Tudod már, hogy mi lesz a második? 
Na én még napközben is elfordulok, ha egy kicsit izgalmasabb egy film... ![]()
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Társalgás