Válasz: Társalgás
Most már én elköszönök... További kellemes estét, jó pihenést!
Nyugodalmas jó éjszakát kívánok Mindenkinek!
![]() |
A korábban megszűnt SG fórum folytatása, indult 2016.09.01-től. |
Nem léptél be. Kérlek, lépj be vagy regisztrálj.
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Társalgás
Most már én elköszönök... További kellemes estét, jó pihenést!
Jó reggelt mindenkinek!
Sajnálattal olvasom hogy ennyire fáj a térde a Férjednek Lia,sajnos itt is olyan messze tolják az időpontokat ahogy csak tudják,de ha az ember kicsit segitőkész,akkor ők is...
Margitka!
Kedves ajándék,rájuk emlékeztet majd mindig.Nekem is van amit megőriztem évtizedek óta,és épp tegnap poroltam le,és eszembe juttatta ,azt ,akitől kaptam..
Ma azt hiszem a ruhás szekrényt pakolom ki,most van rá időm és van egy csomó rongy, amit ki kell selejteznem,már kihiztam,vagy annyit volt mosva, hogy már megy szét,vagy kiment már a divatból,olyan régi....Legalább lesz hely a szekrényben mert igy nagyon zsúfolt!
Ja és szerintem valami tésztaételt főzök,mert a húsra nem birok ránézni sem.
Sziasztok!
Jó reggelt! Mindenkinek szép napot kívánok én is mára!
Ancsa!
Köszi a kávét... Én azért már csak naponta 2 kávét iszok... régen bizony volt, hogy 3-4 is lement egy nap... de már nem is kívánok többet.... nem is tudtam, hogy a kávé a siker függvénye...
Igen, az emlékek megmaradnak, főleg, ha megfoghatóak. Én is szeretem megőrizni azt, ami örömet okozott... ezeknek a kis pohárkáknak pedig örülök, főleg, hogy kis porcelán kanálka is van hozzá
Ma nekem is rámolós napom lesz, és az iratokkal kezdem... csak utána s ruhák... de még majd meglátom... nagyon nem is terveztem mást előre....
A kávénkat már mi is megittuk... még egy kicsit körülnézek a neten és a levelezőimben... de már tettem fel tojást főni.. mivel maradt a kaszinó tojás mártásából, pont jó lesz a főtt tojással reggelire. Most én sem kívánok semmiféle húst, vagy szalámit sem...
Eléggé borongósnak látom az eget... már most 8 fok van, de eső is lehet... legalábbis előre jelezték az időjósok.. lehet, hogy ma igazuk lesz? ... Holnapra nem jelzik, akkor majd nem ma, hanem holnap mosok...
Na akkor hajrá!
Juj itt nagyon csúnya az ég ,be van borulva,ebből is eső lesz.
Brokkoli krémlevest főztem,és paradicsomos,parmezános tészta lesz ,Attinak még van a sült kacsából,mert az ilyen ételeket nem nagyon csípi,de most én ilyet kivántam!
Ancsa!
Finomat találtál ki... ... holnap én is valami hasonló tésztát akarok, és lehet, hogy zöldbableves lesz...
Hú de eltelt az idő!... Itt is esett az eső, és még most is nagyon be van borulva. Ma mégis el kellett menni itthonról, mert lett egy kis elintézendő... Már túl vagyunk az ebéden is... Most pihenésképpen jeleket varrok a zoknik, és alsónadrágok szélére, mert mosás után valahogy a fiúk cuccai mindig más szobába kerülnek... De így majd nem keverem el... egy időben ezt már megcsináltam, de volt, hogy megfeledkeztem róla... A férjemnek az új zoknijaiba már megvarrtam... Na mindjárt folytatom is a munkákat...
Mikkel kell foglalkoznod.szerencse hogy itt nálunk nem keveredik össze a holmink!
Végül nem pakoltam szekrényt,nem volt kedvem...talán holnap...
Sziasztok!
Margitka! Ma paradicsomleves volt, mellé még a maradékok, de már nem nagyon kell a hús. Holnap egy kis túróstészta lesz a leves mellé. Aztán kezdődik megint a főzés, sütés!
Délelőtt és ebéd után is társasjátékoztunk, most meg megy a Piedóne azt nézik. Itt is nagyon csúnya az idő, esett és még most is szemetel. Sokat forgolódtunk elalvás előtt tegnap, de az éjszaka sem volt jó pihenés.
Lia! Nagyon guszták a sütik, a pogácsa is. A hókifliből szívesen vennék lekvárral van töltve? Még jó hogy van ismerős, hamar végeztetek. Jobbulást a férjednek. Remélem hamar kap időpontot, nem húzzák el nagyon.
Savanyú káposztából mindig főzök korhelylevest, imádjuk mi is.
Ancsa! Ügyesen rendezted az otthoni dolgokat. Finomat főztél mára. Az idő itt is nagyon csúnya, most meg már köd is van, közben szemetel az eső.
Helló! Akkor megint itt vagyok egy kicsit...
Ancsa!
Akkor mára én is befejeztem.... Végül a papírmunkákkal végeztem... de a szekrény rámolására én sem tudtam rábeszélni magamat...
Ilona!
Már megint találtál egy nagyon szép havas képet...Gyönyörű! ... Én már úgy szeretném élőben!... ha nem is ennyit, de ropogna a talpam alatt!
Látom, hogy Ti is meguntátok a finom húsokat. ... Jó, hogy a társassal le tudjátok foglalni a gyerekeket... meg tényleg jó, ha van olyan film is, amit egyedül is nézhetnek.
szervusztok!
Nem fogjátok elhinni de alig van már leves és a paradicsomos tészta mind elfogyott,a sajtost meg én dézsmáltam meg jól,abból még maradt holnapra...
most már csak gyümölcs jön és tv-zés,talán a szekrényt holnap...úgy szoktam hogy hirtelen kinyitom kicibálok mindent az ágyra,akkor már muszáj visszarakni ha akarom ha nem rendesen...Irtam egy kis listát a vásárláshoz,de nem sok kedvem van menni,rengeteg ember van mindenfele...pedig kellenek olyan dolgok ,amik kifogytak,pl macskaalom...kávé...
Na én most lelépek.
Ilona!
szuper a téli képed!épp csak a tető van kinn a hóból!
Ancsa!
Ó de gyönyörű képet találtál nekünk! Nagyon szeretem nézni az ilyen fotókat!
Olvasom, hogy jó étvágyad van! ... Bevallom, hogy én sem panaszkodhatok... Épp most esszük az esti gyümölcseinket... Vágtam össze almát szeletekre, banánt karikákra, a mandarint pedig gerezdekre szedtem, és elosztottam igazságosan... ... aztán ma már semmit nem eszünk... maximum víz folyhat le a torkunkon...
Akkor holnapra neked sok erőt a pakolás elkezdéséhez... és véghezviteléhez!
Én is követlek, mára elköszönök, megyek fürödni, aztán már a hálószobában nézzük csak a tévét...
További kellemes estét, jó pihenést!
Sziasztok!
Jó reggelt! Mindenkinek szép napot kívánok mára is!
Jó nagyot aludtunk most éjjel...csak egyszer ébredtem meg, de aztán tovább aludtam... majdnem 6 óra volt, mikor újra ébredtünk... Jó nagy szél van... a férjem mondta, hogy éjjel is hallotta...
A kávénkat már megfőzte, úgyhogy lehet inni...
Hűűű,megelőztél!Elaludtam,majdnem 7 óra volt mikor f elébredtem ,csak most iszom a kávém.Csoda,hogy a macskák is hagytak,szerintem tegnap nagyon jól laktak husival,most is azért ácsingóznak,de még nem olvadt ki,én meg iszogatom a kávém...szép napot mindenkinek!
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Társalgás