Válasz: Társalgás
Megelőztél az irással,itt a pite! ![]()
|
A korábban megszűnt SG fórum folytatása, indult 2016.09.01-től. |
Nem léptél be. Kérlek, lépj be vagy regisztrálj.
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Társalgás
Megelőztél az irással,itt a pite! ![]()
Szia Ancsa!
Ó de hangulatos karácsonyi tortás képpel jöttél! ![]()
Ma megint eléggé elfoglalt voltam én is... reggel óta nem tudtam írni... bár belekezdetem ebéd előtt... de valahogy félbemaradt... egy telefon és a teendők miatt... De épp hoztam a pitét... látom, hogy közben észrevetted! ![]()
Láttam a konyhádba, hogy miket találtál ma! Mindegyik nagyon tetszik!... Jó helyen van az a turi! ![]()
Na az is jó, hogy újra megkapta Poci a helyét! ...
Holnap nekem nem kell főzni, így nekiállok beiglit sütni! ![]()
Sziasztok.
Gyorsan beintegetek,nagyon elfáradtam.
Munka után elmentünk meglátogatni a barátnőm férjét a kórházban,picivel jobban van.Utána megsütöttem 8 rúd bejglit,holnap jönnek a főnökömék.
Margitka
Finomat sütötték,szép lett a püspökkenyér is.
Jól megjárod mindig a kezeddel.
Ilona.
Mozgalmas napok lesznek nálatok,bizosan örülnek majd a szülők a versikének.
Szia Lia!
Ez jó hír, ha már jobban van a barátnőd férje! További felerősödést Neki!
... De hogy van a Te férjed lába? ... Mit kapott rá tegnap az orvosnál? 
Jó sok bejgélit sütöttél! Ügyes voltál!.. Osztogathatod...
... Én nem akarok ilyen sokat sütni, hiszen most csak a szűk családi körben leszünk. Persze süti azért itt is kell... de éppen most ettünk finom mandarint. Ugyan volt még itthon, de délután 240,- Ft/kg-os áron kaptunk itt a helyi Tescoban... és nagyon finom édes! ![]()
Holnap érezzétek nagyon jól magatokat a főnöködékkel! 
Most már én elköszönni jöttem ide a géphez... További kellemes estét, és nagyon jó pihenést! 
Nyugodalmas jó éjszakát kívánok Mindenkinek! 
Margitka.
Sajnos műteni kell a férjem térdét,meg kell csináltatni egy pár vizsgálatot és menni az altatóorvoshoz.Az ünnepek utánra tervezzük.
Én sem sütöttem volna ennyit,de az ünnepség miatt elkeztem,
sajnos közbejött a betegség.
Jó pihenést kívánok Mindenkinek.

Jó reggelt,jól aludtam,igyekszem a napot gyorsan eltülteni,már nincs türelmem benn tölteni az időt,mikor itthon ennyi a dolog.
Lia!
Könnyű műtétet kivánok és gyors felépülést,nagyon kellemetlen,hogy igy alakult!
Sziasztok!
Jó reggelt! Mindenkinek szép napot kívánok én is! 
Lia!
Jól teszitek, ha az ünnepek után lesz a műtét! Addig is vigyázzon a lábára! Én is sikeres műtétet, és mielőbbi felerősödést, gyógyulást kívánok a férjednek! Neked pedig sok erőt, és kitartást, mert igazán sok mindent bevállaltál! 
Ancsa!
Én is mindjárt megiszom a reggeli kávémat, és csak a munkára koncentrálok... de igyekszem vigyázni magamra...Szerencse, hogy a férjem mindig eljön értem a fodrászhoz, mert ugye ott hajat is mosnak, és utána nem veszem fel a sapkát... még a kapucnit sem tettem fel a fejemre, nehogy a frizum elrontsa... szerencsére ott állt meg a kapunál közvetlenül, így gyorsan beültem...
Ma csak sütni kell, és porszívózni akarok majd...
Neked is kitartás a dolgozóban! 
Hoztam ide is kávét: 
Ilona!
Ma van Tamás névnap. Sok sok szeretettel köszöntöm én is az unokádat névnapja alkalmából! Jó ünneplést kívánok Nektek! 

Szervusztok!
Hazaértünk,vacsiztunk...voltunk vásárolni,de kár volt elmenni,mert annyi ember volt,hogy nem birtunk parkolót találni a Lidl előtt,és nem is volt egy doboz mascarpone sem,de még friss élesztős sem...szerencsére itt a közeli boltban kaptam,de persze drágán...
Egész nap rettentő fáradtság volt rajtam,aludtam el,ültömben,pedig kialudtam magam rendesen éjjel,és ittam kávét is kettőt...alig várom ágyba kerüljek!
Isten éltesse a Tamásokat!
Szia Ancsa!
De szép képpel és rajta gyönyörű idézettel jöttél! Köszi szépen! 
Megsütöttem ma a beigliket is, és folpaqckba becsomagoltam, és úgy tárolom. Mi is voltunk vásárolni még délután, mert tegnap a kézi mixer megállt munka közben... egy kicsit meg lett erőltetve... szerencsére van egy másik is, de annak meg a habverőjét kellett már meg reparálnia a férjemnek.. Szerencsére sikerült venni ma egyet.... lehet habot verni, és krémeket keverni ezzel... A dagasztógépem is működik, de azzal nem szeretek dolgozni, ha kevesebb anyag kell...
Szerencsére nem volt túl nagy a tömeg, amikor ott jártunk délután... gondolom, hogy később munka után többen mennek vásárolni... azért is igyekeztünk mi ebéd után. ![]()
Eddigre én is alaposan elfáradtam, ma már nem is csinálok semmit sem. Csak lazítás lesz!
Neked is jó pihenést! 
Sziasztok!
Itt már havazik szép fehér az udvar.

Margitka! Te mennyi sok finomságot készítettél! Sütőtök, pite, és püspökkenyér, gondolom, hogy el is fogyott. Én ma megsütöttem négy rúd bejglit és két rúd keksztekercsem is készen van. Holnap még sütök vagy kétfélét és elég is.
Most jól alszunk szerintem bejött a hideg és már nincs front. Esik szépen a hó, ha ilyen idő lesz akkor meg is marad reméljük karácsonykor.
Lia! Jobbulást a férjednek, és gyors gyógyulást kívánok! Jó sok bejglit sütöttél, ezeket is elég volt elkészíteni.
Amcsa! Köszönöm jókívánságot, hogy gondoltál még erre is, de márciusban tartjuk Tamás névnapját! Örülök, hogy a szülők jól vannak! Már csak egy nap és pihenhetsz Te is!
Szia Ilona!
Épp 3 szelet sütőtök maradt ma estére, az előbb ettük meg... az már elfogyott, és a túrós pite is...
... De a püspökkenyeret folpackba csomagoltam, és eltettem, majd főzök hozzá pudingot... abból még nem is ettünk. A beiglit viszont ma megkóstoltuk délután, miután kihűlt... de azt is becsomagoltam, és eltettem az ünnepre... Még van sós karácsonyi ropogós is... de azt kevesellem, holnap délután sütök majd újabb adagot... A linzerek és a csokis mézes is dobozokban várja az ünnepet... Ugye tortánk is volt a hétvégén, az is hétfőn fogyott el.. egyenlőre elég az édesekből...
Már 1 órája szólt a fiam, hogy elkezdett hullani a hó, de +1 fok van... biztos nem marad meg... aztán én tettem a dolgomat, meg is feledkeztem róla... Most, hogy leültem ide a gép mellé, megláttam a havazó képedet, egyből kaptam a fényképezőgépet, hogy kinézek... De olyan sötét van, hogy nem lettek valami jók a képek... pedig már az egész udvar és az úttest is fehér... és még most is hull a hó! ... Sajnos a tévében épp az előbb mondták, hogy jön megint az enyhülés,. és nem lesz fehér karácsony... akkor ez elolvad vasárnapig?

Nálatok is szép lehet az udvar.... gondolom, hogy van öröm az unokáknak! Ott mekkora már a hó? 
Ja tényleg! ... Hiszen már említetted is, hogy márciusban, amikor Neked is van a szülinapod, akkor ünnepeltek Tamás unokáddal együtt a névnapját is. 
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Társalgás