Sziasztok!
Mi a családdal 4-en ma elutaztunk Győrbe anyukámhoz... Most tartottuk a karácsonyt, mert Ő nem akar otthonról kimozdulni, és ha jön a hó már mi sem megyünk az idén... Nagyon örült anyu, hogy mindnyájan el tudtunk menni. Kora reggel megfőztem, így vittünk levest és milánóit is másodiknak. Ja és a tortából is vittem anyunak, és édes, meg sós sütit is... Persze Ő is sütött egy kis sósat... Egyik nap lediktáltam a karácsonyi ropogós remimet neki, és kipróbáltam, neki is tetszik! Finom is lett! 
Na és a húgomékkal is sikerült találkozni, mert épp szabin vannak, ők is jöttek anyuhoz, jól elbeszélgettünk. 
Aztán hazafelé még beléptünk az Auchanba, bizony későn, sötétben értünk már haza...
Megvacsoráztunk, aztán pihentünk egyet....most már megkezdték a fiaim a fürdést... Én meg gondoltam, hogy csak benézek még, ha későn is van, mire mehetek fürödni, írok is...
Ilona!
Gyönyörű havas képpel jöttél. 
A csoki betűket a Penny-ben vettük még tavaly a szívecskékkel együtt. Nekem is tetszik, a fiam is örült neki. 
Ez nagyon jó hír, hogy a kis unokád jól van, de valóban nem árt, ha figyelmezteted, hogy vigyázzon nagyon még a kezére! 
Holnap főzni nem kell, mert van maradék, majd én is sütni akarok...
Ancsa!
De aranyos karácsonyi cicás képet hoztál! 
Milyen jó, hogy ilyen szépen meg vannak a együtt a szüleid, neked is megnyugtatható így látni Őket! 
A munkahelyeden igazán máshova félre tehetnék ezeket a hőgutásokat... Mi lesz, ha mindenki jobban lebetegedik? Majd ők ketten fognak csak dolgozni? 
Én el is köszönök mára. További kellemes estét, jó pihenést! 
Nyugodalmas jó éjszakát kívánok Mindenkinek!