Válasz: Társalgás
Mára én elköszönök... További kellemes estét, és nagyon jó pihenést! 
Nyugodalmas jó éjszakát kívánok Mindenkinek! 
|
A korábban megszűnt SG fórum folytatása, indult 2016.09.01-től. |
Nem léptél be. Kérlek, lépj be vagy regisztrálj.
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Társalgás
Mára én elköszönök... További kellemes estét, és nagyon jó pihenést! 

Jó reggelt!
Megint rosszul aludtam Kicsibitta hajnali 3 túl ébren tartott minket,keresztül-kasul szaladgált rajtunk percenként és nyávogott...Pocit nem tudta zaklatni,mert az felmászott a legfelső kosárba,ott nem érte el..Igy visszaaludtunk és később kezdődött minden.Gyorsan kikapkodtam a főzni valókat a fagyóból,csirkeszárnyakra főzök paprikás krumplit és van egy hatalmas kelkáposztám meg némi füstölt oldalasom levesnek,aztán begyúrom a mézest is,vagyis azzal kezdem,hogy álljon kicsit!Majd délután sütögetem ki.
Most viszont kávééé
Sziasztok!
Jó reggelt! Mindenkinek szép napot kívánok én is! 
Ancsa!
Köszi a kávét, aranyos kis maci van benne.
... Mindjárt megiszom én is a reggelit... hihi aztán lehet, hogy megdobogtatja az is a szíven.... ![]()
Most éjszaka én sem aludtam egyfolytában, sokat forgolódtam... reggel nem is bírtam korán kibújni az ágyból...
Nekünk csak másodikat kell főzni, és mi is paprikás krumpliban egyeztünk meg már este. 
Aztán fent az emeleten akarok takarítani a hálószobában kell porszívózni, és törölgetni a port a polcokról, mert ugye akkor is lerakodik, ha keveset vagyunk ott... Aztán majd adódik teendő még, ebben biztos vagyok!
De most már megiszom a kefirt, majd a kávét is....

Mivel csak paprikás krumplit kellett ebédre készíteni, az gyorsan el is készült... Még utána összegyúrtam egy kis adag mézes tésztát, ami pihen... majd délután kiszaggatom, és megsütöm... Végeztem a porszívózással is, fent kezdtem az emeleten, és le végig a lépcsőt, és végül lent is mindenhol... Most már egy kis pihenőt tartok, aztán lehet ebédelni is.
Jó étvágyat kívánok a finom ebédekhez! .... 
Na kisült a 3 tepsi mézes sütim.. Most hagyom hűlni... én meg pihenek egy kicsit... 

Én is kisütöttem ma a mézeseket,négy kerek lapot is sütöttem a mézeskalács tortámhoz,a többit apróbbaknak,egy részét ki is diszitettem a többit majd holnap mert szakad az eső és olyan sötét van ,nem látok!

Olyan kár,hogy ilyen hamar sötétedik,még volt kedvem disziteni a mézeseket,na de holnap is nap lesz...
Egész nap esett,most este már hogy hűlt a levegő,átváltott havazásba,a tetőkön meg is maradt de a földön az autóktól elolvadt..A kis cinkék jártak egész nap szorgalmasan,a galamboknak is tettem ki búzát,többször is,szegények jól el voltak ázva,aztán még hideg is van...Bezzeg a macskócáim,a jó melegben csak ettek és aludtak leginkább ma...Én pedig lassan megyek a tv elé...hátha találok valami nézni valót...szép estét,jó éjt ,holnap jövök!
Ancsa!
Itt ma nem is volt eső, de elég nagy a szél még most is... és persze teljesen sötét van....
De hangulatos képpel hoztad a teát! Neked is további kellemes estét, pihenj majd jól éjszaka! ![]()
Láttam a mézeseidet, nagyon szépre díszítetted! ... Én is épp csak most végeztem a díszítéssel... Persze most is csokival vontam be, mert a fiúk úgy szeretik... nem is tud megkeményedni a csoki alatt... én meg úgyis csak keveset eszek majd belőle... bár cukormentes csokoládét használtam fel hozzá... ![]()
Nekem még száradnak, de párat rátettem egy kis tányérra mutatóba:

Most már én elköszönök... Még filmet szeretnénk nézni közösen... További kellemes estét, és nagyon jó pihenést! 

szervusztok,jó reggelt kívánok,Advent második vasárnapján!
elaludtam!Fél 7 kor ébredtem fel,nem tudom mi történt,a macskák még mindig alszanak...Igaz,már ettek...én itt kávézom,de megyek is már a konyhába,ma befejezem a mézeseket!
Majd jövök!
Sziasztok!
Jó reggelt! Mindenkinek szép Advent násodik vasárnapját kívánok én is!

Ancsa!
Köszi a kávét! ... Mi is megittuk már... épp az előbb ![]()
Ez érdekes, hogy Te is elaludtál... Képzeld én meg pontosan 7 órakor ébredtem fel, a férjemmel együtt.. meg is lepődtem, hogy már milyen világos van... aztán ránéztem az órára.. na ilyenkor sem ébredtem még. De most olyan pihentnek érzem magamat!
Ma úgyis főzni kell a vasárnapi ebédet. Húsleves lesz. és sajtos hús... tepsis krumplit sütünk, és valószínű rizs is lesz.. Megy készítek meggymártást is,. már elég régen volt az is. 
Neked is jó szorgoskodást! 
Este itt nagyon nagy szél volt, sokáig hallgattan, ahogy rázta az erkély tetejét... de most nem fúj szerencsére... viszont elég hideg van ... -2 fok... 
Sziasztok.
Én is nagyon szép vasárnapot kívánok Mindenkinek.
Nagyon szépeket készítettetek,lehet szemezgetni a sok finomság közül.
Nekünk maradt gulyásleves,almáspitét sütök mellé.
Margitka.
Tegnap itt is nagy szél fújt délután és éjszaka.
Most szépen süt a napocska.
Ancsa.
A cicák is tudták hogy rád fér egy kis pihenés.
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Társalgás