Válasz: Én fotóztam!
Margitka! Gyönyörű fotók!
|
A korábban megszűnt SG fórum folytatása, indult 2016.09.01-től. |
Nem léptél be. Kérlek, lépj be vagy regisztrálj.
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Én fotóztam!
Margitka! Gyönyörű fotók!
Margitka.
Gyönyörű képek.
Ma is kint tudtunk ebédelni a teraszon... Ebéd után észrevettük, hogy egy kis fehér cica a terasz mellett a fenyőfák között, nagyon koncentrál valamire... Odamentem a korláthoz, de el sem mozdult... Hát persze, hogy nem tudtam ellenállni, és szaladtam be a fényképezőgépemért... Annyira aranyos volt, meg kellett örökítenem:
Itt még messziről:

Itt közelebbre vettem a képen:

Hehe, itt meg már pózolt is nekem:

Nagyon cuki kis cica, de sajnos pont a háta mögött sütött a nap... a fák picit takarták... azért csak meg kellett mutatni! ![]()
Imádom,hogy fehér,mindig Ufikám jut eszembe... ![]()
Ancsa!
A fehér cicákról nekem is mindig Ufi cicád, és azon keresztül Te jutsz az eszembe... Gondoltam, hogy ezeknek a fotóknak örülni fogsz! 
Margitka.
Nagyon aranyos a cicus,a miénk ilyen szép fehér.
Kint nagyon sok madár van a kertben,egyet sikerült lefotózni amikor az etetőhöz szállt a másik fentről figyeli.

Lia!
Ez egy nagyon jól elkapott pillanat!
... Én a harkályt szeretném megörökíteni a kertben, amikor a fákon van, de mindig meglép, vagy nagyon homályosra sikeredik a kép.... de nem adom fel... Bár már évek óta szivat engem... mert, ha meghallom, hogy kopogtat egy fán, már futok is a fényképezőgépemért... de eddig nem jött össze rendes kép...
Esik az eső reggel óta folyamatosan... Olyan sötét van, hogy csak villany mellett tudok írni... Na és a vaku is villant, amikor a borostyánt lefotóztam, ami fut a fenyőfák törzsére...

Naplemente december elsején.

Galambok hóhullásban...
Nagyon szép képek,a hó itt is esett délelőtt,szép fehér minden.
Ancsa!
Nagyon jól lehet látni a hószállingózást a galambok mellett!... Úgy látom, hogy elég sűrűn hullott! ![]()
Ma nálunk is volt egy pici hószállingózás, de alig maradt nyoma...
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Én fotóztam!