Téma: Én fotóztam!
Itt mindenki publikálhatja az általa készített fotókat!
A korábban megszűnt SG fórum folytatása, indult 2016.09.01-től. |
Nem léptél be. Kérlek, lépj be vagy regisztrálj.
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Én fotóztam!
Ide lehet betenni az altalam keszitett kepeket?a tema/targy/ mindegy mit fenykepeztem?Koszi a valaszt,meg fgepem nincs.
Margaréta!
Ide általában olyan saját készítésű fotókat tettünk a régi fórumban is, ha megnézed, amik jól sikerültek, és érdekesek!
Mindenki az általa készített, és jónak ítélt fotóját berakhatja!
Ma hajnalban ahogy kelt fel a nap,a közelben levő Hotel oldala mintha lángolt volna,le kellett kapjam...
Annyira azért nincs közel ezért Zoom nélkül is készitetttem fotót!
Ancsa!
Ez tényleg egy nagyon érdekes látvány lehetett... ezek szerint a nap már odavilágított a magas épületre! Mindenesetre szemfüles voltál!
Ez a Hotel az uszoda mellett van,a sportolóké
Mára zúzmarás lett a világ,a védőháló ami a balkonon van,nagyitásban igy néz ki!
Ez pedig a szemben levő fa!
Ancsa!
De jó fotók! Tényleg érdekes is a természet! ... Jó, hogy megörökítetted!
Na és legalább megint felhoztad egy kicsit ezt a lecsúszott topikot is!
Bevallom, hogy ma nem én fotóztam, de a képek ide illenek... A fiam még januárban vett magának egy jobb fényképezőgépet, amit ma délelőtt lelkesen használatba is vett... Ő is szeret fotózni. Nekem nagyon megtetszett pár kép, muszáj volt elkérnem, hogy megmutassam:
Itt például az almafán egy kis pintyet örökített meg:
Aztán felnézett az égre, ahol éppen egy repülőgép repült nagy sebességgel, de sikerül elkapni a legjobb pillanatban is:
Hihi, ezen meg egy galamb kukucskál lefelé az ereszcsatornáról, azt nézi, hogy vajon mi a csudát kattogtat itt alatta valaki?
Ha cicát látunk, akkor ... legalábbis nekem egyből Ancsa jut az eszembe... Tegnap a fiam észrevette, hogy nagy figyelemmel álldogált egy fekete-vöröses hatalmas cica a kis folyónk partja mellett... Nem tágított.. Őt is érdekelte, a "fotózás"... Nem tudom nem berakni a képet róla...
Margitka! Ezek szuper képek! Nagyon jók, ez teszi egy szuper jó fényképezőgép!
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Én fotóztam!