Válasz: Társalgás
Ez a sós jó ropogtatni való lehet,lehet rá inni sokat!
|
A korábban megszűnt SG fórum folytatása, indult 2016.09.01-től. |
Nem léptél be. Kérlek, lépj be vagy regisztrálj.
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Társalgás
Ez a sós jó ropogtatni való lehet,lehet rá inni sokat!

Nekem már ilyenkor hóhiányom van.Valahogy azt szeretném,hogy télen hó legyen,nyáron meg süssön a nap,mint régen...de valahogy nagyon el van romolva az időjárás,ma szabályosan égette a fülem a nap,az ablakon keresztül...A karácsonyt úgy szeretem ha fehér..de az utóbbi években elég ritkán volt az,inkább a húsvét volt...
Ancsa!
Már pedig ünnepkor mindig koccintunk.. és csak sósra lehet!... Az biztos, hogy nagy kedvencünk már most!... Biztos hogy még a sajtos tallérnál is sokkal gyakrabban meg fogom csinálni, mert szinte élvezem a formákat szaggatni... Csak még jó lenne újakat is találni... na majd nézem, ha megyünk vásárolni a kis szaggató formákat! 
Ó de csodás havas képet hoztál! ... Tulajdonképpen én is várom a havat! ... Mindig szerettem gyönyörködni a nagy hópelyhekben! ... Meg még mindig szeretek hóembert is építeni... ha van elég hó télen... Akkor várjuk közösen! ![]()
A Ti kertetek, udvarotok meg amúgy is olyan csodás télen is...szeretem ,mikor képeket teszel fel róla télen.
Na majd akkor ha lesz szép látvány, kattintgatok a kertben télen is!
... Különben is szeretek fotózni, bár nem mindig sikerül úgy a kép, ahogy valójában is látható... de majd igyekszek! ![]()
Szia Margitka!
Köszi!
Ha lesz időm e héten akkor megsütöm ezt a sósat! Nagyon ügyes vagy ha már meg is sütötted! Ennek is megnéztem a receptjét. Van is itthon minden hozzá.
Most estére megint hideg lett, jó a melegben bent.
Én meg nagyon elszámoltam magam, azt gondoltam, hogy vasárnap már advent első vasárnapja van. Na meg is csináltam az adventi koszorúnkat, legalább most ezzel nem kell foglakozni. Fel is van téve, még ilyen nem fordult velem elő.
Már én is várom hogy lehessen díszíteni, mint Ancsa, annyira gyönyörű ilyenkor minden.
Most már megyek a fürdőbe, már ezután csak a tv-t nézünk.
Mindenkinek további szép estét kívánok!
Ancsa!
Nagyon szép téli képet hoztál! Már nagyon várod a havat, karácsony bizony szép lenne, ha lenne hó.
Te is szeretsz ilyenkor ünnepek előtt díszíteni! Én is úgy vagyok vele, annyira szép, hangulatos a lakás. Nem is kívánkozok sehová menni! Jó pihenést kívánok Neked is!
Ilona!
Nem fogod megbánni szerintem, ha megsütöd... én is be-bekapok 1 kis kekszet, amikor elmegyek mellette... Annál jobb, minél több kis méretűt csinálsz belőle! ... Nálunk a legkapósabb belőle az a mini karika... amit a kis kör alakú virág közepébe nyomva szaggattam ki... mégpedig a dió darálom tekerőjével, amit tavaly letörtem... de nem dobtam el, mert akkor is rögtön kipróbáltam ezt a lyukas karikát... Tényleg jó kis nasi! ... Kíváncsi leszek majd a Ti véleményetekre is, ha megsütötted! ![]()
Egyszerű elkészíteni, mert csak össze kell gyúrni a hozzávalókat, és 30 percig hideg helyen pihentetni a tésztát... Utána már lehet kis kinyújtani, szaggatni, majd sütni! ![]()
Most vasárnap lesz majd az advent első vasárnapja... akkor a koszorúval előre vagy! 
Na most már én is követlek, mert megyek fürödni. Utána mi is csak tévézni akarunk. Nektek is további kellemes estét! 
További kellemes estét, és nagyon jó pihenést! 
Nyugodalmas jó éjszakát kívánok Mindenkinek! 

Sziasztok,jó reggelt!
Deres a tető,be van fagyva a szélvédő,kell kapirgálni!Ma munka után benézek a turiba,idén utoljára,viszek magammal pár kolleganőt.Atti átmegy a kedvenc hetes bácsinkhoz Berettyóújfaluba,ha kapna hurkát,kolbászt,ezt-azt,mivel disznót nem vágunk,mindig onnan szoktunk bespájzolni,de idén nem tudok vele menni,mert még a hivatalos holnapi ünnepnapot sem adják ki nekünk...Igy listát irtam,de hát tudja is ő már mit kell venni.
Na jövök délután,addig is puszi!
Sziasztok!
Jó reggelt! Mindenkinek szép napot kívánok én is! 
Ancsa!
Igaz a kísérő szöveg a kávénál... azt úgyis lehet látni, hogy valaki jó, vagy netán rossz ember... Talán előbb-utóbb mindenki megkapja azt, amit érdemel...
Amikor indult a fiam, kinéztem az ablakon, és felnézett az égre, ... azt mondta elkezdett esni a hó... lehet, hogy havas eső lesz ma itt? ... Ma nincs annyira hideg reggelünk mint a tegnapi volt... Most már -1 fok van itt...
Tehát az idén utoljára nézel be a turiba?... na jó, a kolléganőket oda kell kísérni, ha nem ismerik.... de meg tudod állni? Kíváncsi leszek, hogy találsz-e olyan dolgot, amit ugye muszáj magaddal vinni?
Atti biztos ügyesen bevásárol, de azért jó, hogy adtál listát is, nehogy valami fontos kimaradjon! 
Közben elkészült ami kávénk is. Akkor lehet inni! 
Jó munkát a dolgozóban! 
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Társalgás