Sziasztok!
Mindenkinek szép napot kívánok!

Margitka! Megjöttem én is! Te mennyi finomságot készítettél hétvégére! A hawavi csirke nagyon finom lehet, már megnéztem hogy kell elkészíteni! A süti mikor megláttam, a nyál összefutott a számban! Annyira finom ez a süti,nagyon szeretem!
Itt reggelre -5 fok volt, most kezd kicsit melegedni az idő. Én most kezdek majd a többi ablak tisztításához, ami még hátra van., addig még nincs nagyobb hideg. Van levesem, és tökfőzelék sertéspörkölttel, így tudok dolgozni.
Zsúfolt hétvégén vagyunk túl. A fiamék nem jöttek haza, mert Leventeék mentek hozzájuk. Ők most hétvégére nem tudnak jönni hozzájuk, így lementek most vasárnap.
A buli nagyon jól sikerült, vasárnap reggel 5 órakor értünk haza, még beszélgettünk 1 órát. Én már utána nem tudtam aludni, hozzákezdtem főzni már délelőtt fél tízre készen volt a vasárnapi ebédem. Utána rendesen kidőltem, annyira fáradt lettem, hogy le kellett feküdni, és 11 órakor ébredtem meg, mikor a férjem már mozgolódott. Megebédeltünk, aztán már nem is voltam álmos, de este nem kellett ringatni, 9 óra után már nem bírtam tovább fellenni. Hát nagyon el vagyunk szokva a bulizástól, már nem megy fárasztó nagyon! Érdekes, éjszaka meg csak kínlódok, mert nem jön álom a szememre!
Lia! Remélem jól vagytok, és a férjed keze is javulóban van!
Ancsa! Jó nadrágot vettél, jól jártál vele! Kíváncsi vagyok, hogy a cicust ki vitte haza, remélem jó helyen van!