Sziasztok!
Ma már megint későn értem haza,a mustárkészités elmaradt,de amúgy is azt mondta Atti mit vacakolok vele mikor fillérekbe kerül egy üveg mustár...Csak kiváncsi voltam,hogy milyen az itthon készitett!
Ma elvittük anyut vásárolni,már rég nem jött,most sem akart,hogy nem kell semmi,nincs is mit vegyen,ehhez képest az egész szekeret sikerült telerakni...sajnos egyre rosszabb a memóriája,már komolyan azt hittem megbolondit a boltban,összevissza kapkod,pánikol,folyton előveszi a listáját,holott már én elolvastam megnyugtattam hogy majd én mindent beteszek ami f el van irva,mindig elolvassa és jaj ezt is kell,azt sem vettünk,mind nyugtatni kell,hogy már vettünk,vagy majd,még nem jutottunk oda,nyugalom majd én mindenre figyelek...megnéz valamit,jaj de jó lenne ,mondom vedd meg,de nincs hozzá étvágya,nem kivánja,akkor tedd le,mikor megint a kezébe kerül,megint felveszi,jaj ni,ez milyen jó lenne...mondom,most nézted az imént,nincs 5 perce,jó tudom de ,áh nem is kell mégsem..a szivem szakad meg,hogy látom ilyen állapotban,az én anyámat,aki mindig olyan okos,erős megfontolt asszony volt,most olyan ijedt mint egy kisgyerek aki folyton attól fél,hogy leteremtik valamiért...Teljesen ki van idegileg,és mindez az apám miatt,a betegsége miatt...egyik agyilag,másik fizikailag,én meg a kettő közt...bocsánat a kifakadásért de legszivesebben hangosan bőgnék...
Én alig vettem valamit,csak macskaeledelért mentem és Prücsinek is vettem pár dolgot,itthon krumplit sütöttem,pácolt tarjával vacsorára,Atti a maradék tejszines csirkemellet ette tegnap krumplipürével,ma sültkrumpli lesz,BBQ tarjaszelettel.Még az a szerencse,hogy a munkában úgy ahogy nyugalom van...