A délelőtt ugyan hideg volt, de alkalmas a kinti munkához... mert ugye aki keres, talál munkát még mindig a kertben is... A diófáról végre az összes levél lehullott, a szél leverte... Na és persze még diót is találtam egy necchálónyit. Már az üvegházban szárad kiterítve.... A leveleket pedig lombseprűvel összegereblyéztük, és egy helyre hordtuk... szerencsére a nagy fiam ma szabin volt. Neki sem ártott a testmozgás! 
Terveztem, a porszívózást is, de ebéd után jól esett pihenni, és megnéztük a következő részt a sorozatból... Most pedig már nincs kedvem dolgozni... Majd holnap reggel korábban kelek, és a takarítással kezdek. Aztán főzni is kell majd, még megegyezünk, hogy mi is legyen....
Most értünk haza a boltból, eszembe jutott, hogy valamelyik nap akartam majorannát tenni a frankfurti levesbe, de nem találtam itthon... akkor tárkonyt tettem bele helyette.. De most úgy gondoltam, hogy nem árt egy kis séta, és veszünk még pár apróságot a fűszeren kívül... hát sikerült is... még szerencse, hogy volt nálam elég pénz...