Sziasztok!
Mindenkinek szép napot kívánok!

Margitka! Ez a diós sós sütid nagyon jól sikerült! Gyönyörű az alakja is,szépen lehet majd díszíteni őket megtartották a formájukat!
Tegnap gyorsan elment a napunk, délelőttünk elment az intézni valókkal, délutánra meg vendégek jöttek későn mentek el. Már ideges is voltam, mert a gyerekről nem tudtunk semmit. Későn estefelé hívtak, mert a doktornő aki műtötte csak négy után ért rá, ahhoz mentek vissza. Minden rendben van a kezével, két hónap múlva megint kontroll. Nagyon megörültünk, mert én nagyon aggódtam, hogy itthon elesett és éppen a kezére. Szurit is kapott, hogy most volt hatéves. Lesz még két szuri, ami nem kötelező, de jó ha megkapja/ mondta a doki/ már nem emlékszem mire mondták, de 80 ezer forint. Kérdezték is a szülők, hogy ha ő lenne a szülő, ő beadtna-e a gyerekének? Azt mondta hogy ő beadta a gyerekeinek. Lia jobban fogja tudni mire kapják! Majd hanyat estek a szülők,hogy milyen drága, mikor mondta a doktornő, természetesen beadatják erre is. De mi van azokkal a szülőkkel, akik nem tudják megfizetni? Ez annyira szemétség! Miért nem jár minden gyereknek!! Nagyon felháborító! Persze más hülyeségre meg van pénz!
Fehérbabból főzök levest, tettem bele füstölt oldalast is. Hi, hi én is palacsintát sütök mellé!
Ancsa! Köszi a reggeli kávét!
Lia! Örülök, hogy jobban vagy! A férjednek meg jobbulást, remélem már javult azóta! Én is folytatom a takarítást, de annyira csúnya idővan itt, nincs nagy kedvem hozzá!