Válasz: Társalgás

sziasztok!
Nálunk ma nagyon szép idő volt,sütött a nap,nem is volt túl hideg sem..hajnalban mikor mentem Attival,már az autóból láttuk hogy rohan a cica,az utcán végig ,befele a gyárba...Kolleganőim mondták,egészen a Parktól jön velük reggelente...az jó messze van a gyárhoz...nem tudom ott lakhat valamelyik háznál?Vagy csak oda kitette valaki?De miért megy vissza minden nap,és reggel jön megint.Ne is volt igazán éhes,játszani jött,hempergett,dorombolt,dörgölődzött!Tiszta és jó húsban is van..de ha eljön,minek megy vissza,és ha van hol laknia,hogy jött oda a gyárba első nap egyáltalán,miért pont oda?Akkor még nem is adtam neki enni...mégis ott volt másnap is!Kiváncsi leszek ha jön a hó meg a fagy,akkor is jönni fog?
A bakancs jó kényelmes és meleg ma azzal mentem de csak, hogy eldicsekedjek vele,még nem fogom használni,bundás belül is!
Hazafele bementünk a turiba,kaptam egy szép gyümölcskenyér formát és egy melegszendvics sütőt is vettem,ki is próbáltuk,finomat ettünk,sonkás -sajtos meleg szendvicset.Rengeteg áru jött..alig győztem nézegetni,de már nem veszek edényeket,wok is volt kettő is,fedővel,porcellán étkészletek,nagyon szép ,ünnepi,aranyszegéllyel.
Anyunak ma is fáj még a keze,remélem napról napra javulni fog,hiába mondom,hogy nézessük meg..