Szervusztok!
Jó későn értem haza...voltam benn szüleimnél,anyu felmászott egy székre és felborult,jól megütötte a csuklóját,ahogy megnézegettem nincs eltörve,persze fájlalja,de nem dagadt meg és nem is piros,jól odacsaphatta...szerencsére vastag a szőnyeg,jól leszidtam,hogy minek mászik már fel székre,nem tudott megvárni.még az kell,hogy a fejét odavágja!
Mérges voltam rá,apu is...
Hajnalban mikor befordultam a sarkon a cég utcájába,hát kit látok?az út közepén Talált Cica,szaporázza a kapu felé,az emberek után...nem nézett az sem jobbra sem balra,csak szedte a kis lábait befele,mint aki munkába siet...szóltam neki,megismerte a hangom megvárt és felvettem ölbe,úgy mentünk be...dorombolt végig,jól megetettem,aztán délben már nem volt sehol...féltem ha ilyen kirándulásokat csinál,még elüti egy autó...ki tudja honnan jön odáig?Már az utca is elég hosszú,a gyárépület a másik sarkán van...
Ma nagyon rossz idő volt,felhős,borús,sötét,esett is,holnapra meg még hideget mondanak...
Mi lesz Cicával,hóban,fagyban is jönni fog reggel?
Ma elég jól telt a nap,keveset köhögtem,javulóban van,holnap pedig végképp befejezzük a gyertyázást...a hátam sem fájt ma annyira...
Most megyek ,készülődöm a lefekvéshez,még e lőtte van dolgom.
Puszi és köszi szépen még egyszer a tegnapi köszöntéseket!