Válasz: Társalgás
Ancsa! Gyönyörű a kép amit hoztál. Neked is további szép estét!
|
A korábban megszűnt SG fórum folytatása, indult 2016.09.01-től. |
Nem léptél be. Kérlek, lépj be vagy regisztrálj.
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Társalgás
Ancsa! Gyönyörű a kép amit hoztál. Neked is további szép estét!
Jöttem én is elköszönni. 
Ancsa!
Csodaszép képpel köszöntél el ma is! Gyönyörű ez a fotó! ![]()
Jól tetted, ha már pihentél Te is! Mi is ezt tesszük... csak közben megvacsiztunk,
aztán folytatjuk is a 24 című sorozatot... amiről már írtam Neked! Minden évad 24 részből áll. Már a 7.-nél tartunk, és a 14. rész következik!!!! Nagyon nagyon jó!!!!! ![]()
Fantasztikus izgalmas... majdnem elfelejtettünk miatta enni...
Te is aludj jól majd éjszaka! 
Ilona!
Ti még szorgoskodtatok is délután. De jól tettétek, a leandereknek már jobb helyük lesz a pincében. Megérdemelitek Ti is a pihenést! 
További kellemes estét, jó pihenést! 
Nyugodalmas jó éjszakát kívánok Mindenkinek! 

Jó reggelt!
Jó szeles napra ébredtem ,erősen fúj a szél,a maradék leveleket is lecibálta a fákról,most már minden kopasz...jöhet a tél...
Éjjel többször felébredtem,valami buli volt valamelyik lakásban itt a lépcsőházban,hangosan énekeltek...de aztán sikerült visszaaludnom,még el is aludtam most reggel,bár Bitta nagyon igyekezett hogy felverjen már 4-kor,rajtam szaladgált nyávogva...
Most kávézom,később odateszem a combokat sülni,krumplival,mire jön Ica,legyen friss..azt sem tudom elindul-e ilyen időben,még nem beszéltem vele..
Akkor pihenős szép napunk legyen ma is!
Sziasztok!
Jó reggelt! Mindenkinek szép napja napja! Én legalábbis ezt kívánom! 
Ancsa!
Itt is sok szeretettel köszöntelek születésnapod alkalmából!

Köszi a kávét! Már nálunk is készen van, és meg is ittuk a reggelit!
... Az az 5 édesség igenis kell, és szerencsére meg is van! ![]()
Nekünk természetesen vasárnap húslevest kell főzni, másodiknak sertéskarját sütök ki tepsiben sütőpapíron. Tegnap este már bepácolta, fűszerezte a húst a férjem, Ő nagyon érti. Mellé bulgur lesz, ahhoz pedig majonézes kukoricát csinálok majd.
Itt kellemes, hűvös a reggel, de szél nincsen szerencsére, jelenleg 5 fokot mutat a kinti hőmérőnk.... Most voltam kint a teraszon... azért most még jobb idebent a meleg lakásban! 
Na most még egy kicsit olvasgatok a hírekben, aztán a kötelező telefon következik anyukámmal... majd reggeli... főzés... délután pedig ma csak pihenni akarok! ![]()
Ica szerintem ma mindenképpen elmegy, érezzétek nagyon jól magatokat együtt! Jó ünneplést! 
Sziasztok!
Mindenkinek nagyon szép vasárnapot kívánok!

Margitka! Itt is hideg volt a reggel. Éjszaka elég jól aludtunk. Nekem is fő a vasárnapi ebéd.
Ancsa! Itt is boldog születésnapot kívánok Neked!
Szia Ilona!
Csodás a mai csokor, amit hoztál! ![]()
Lassan el is készül az ebéd nálunk... de átugortunk még ez előbb a Tesco-ba, mert elfogyott a tejföl, és az nem hiányozhat itthon... mert bármikor kellhet ... ![]()
Vasárnap lévén nem is gondoltam, hogy 3 pénztér is működik ilyenkor... Ezek szerint mégis csak jó, hogy nyitva van...
Sziasztok.
Befejeztem mára én is a munkát,két szobát sikerült rendbe tenni,a függönyöket is kimostam,finom illat van
Ebédre libacombot sütöttem karamellizált vörösboros gyümölcsök voltak mellé,sikerült jól belakni.
A tegnapi libavacsora nagyon jól sikerült,finom volt,és jó műsor is volt.
Margitka.
Finom lett a libából a leves,ma is azt ettünk ebédre.
Nálatok is finom ebéd készült.
Ilona.
Nálunk még kint vannak a leanderek,szeretném lepermetezni mielőtt beviszem őket.Mi most jól visszavágtuk,könnyebb mozgatni.
Szia Lia!
Nagyon ügyes voltál, a függönyöknek olyan finom illatuk van mosás után, hogy tényleg nagyon jó utána bemenni a szobákba! ![]()
Ebéd után már mi is filmet néztünk a netről. Jó volt nagyon. Talán már Ti is láttátok? A címe: A pénz boldogít (1994)
Örülök, hogy jól sikerült a tegnapi esti vacsora, és ma is finomat készítettél a libából! ![]()
Mi ma délután még filmet nézünk előbb, majd a kézilabda meccset akarjuk nézni a Sport1-en. Kell ez a laza délután. 

Mára én is kinyújtózom,a tv elé,vacsiztam,fürödtem,elraktam uzsimat,elkészitettem Talált Cicának a holnapi adag ételt.Remélem elég volt neki,amit hagytam volt...
Szép nyugis nap volt,Icával sokat nevettünk,jót beszélgettünk,ettünk,sütiztünk,ja elkérte a receptet a karamellásnak,nagyon izlett neki,és már láttam Margitka,fel is tetted,köszönöm szépen.
Akkor holnap találkozunk,délután,addig is puszi mindenkinek!
Sziasztok!
A mai vacsink volt a majorannás kacsasült, párolt káposztával.
Ebédkor annyira jóllaktunk, hogy már ezt nem bírtuk enni, így vacsira maradt.
Ancsa! Neked jó pihenést! Hangulatos képet hoztál!
Sziasztok újra! 
Ancsa!
Csodaszép képet hoztál ma is búcsúzóul, köszi szépen, nagyon tetszik ez a gyönyörű naplemente! 
Igazán aranyos vagy, hogy máris aggódsz a cicáért... Szerintem nem lehet éhes, mert még Ő is vadászhat, vagy talán más is ad neki enni...
Örülök, hogy jól sikerült a napotok Icával, vidám születésnapod volt! ... Igyekeztem feltenni a receptedet, mert nagyon tetszett a végeredmény.... Ja és ez volt a mai napra az én ajándékom a rózsa mellé! 
Ilona!
Most előbb a konyhádba néztem be. Már ott is megcsodáltam a tálalást! Nagyon hangulatos az asztalon a gyertyákkal! 
Most már én is elköszönök... További kellemes estét, és nagyon jó pihenést! 
Nyugodalmas jó éjszakát kívánok Mindenkinek! 
Margit2 fóruma → Margit2 forum → Társalgás